Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Zoom a Konzumra

Re: nincs cím

#559413 Zotya32 Előzmény: #559405

Sajna a main. :-)

de én bízom bennük, hogy nem akarnak a keg, phyl, kredit, nutex csapatba tartozni.

#559401 Zotya32 Előzmény: #559397

Kevés. 4000 db. De legalább nem idegeskedem miatta. :-)

karácsonyra névérték. Ezt kértem a Jézuskától. :-)

#559396 Zotya32 Előzmény: #559368

Nem vettem. Kb. Február óta van, (mikor kijött a névérték variálási hír) mai névértékkel nézve 18ft-ért. :-)

pénz nincs most vételre, majd január körül, talán.

#559390 xtreme Előzmény: #559377

Írtam múltkor ide,jól össze lett rakva részetekről a dolog nem szoktam leírni ezeket a dolgokat de a múltkor egy emberkének elmagyaráztam,hogy megy ez igaz az estarba volt!

Amúgy részemről ok az emelkedés!:)

#559377 Sly-- Előzmény: #559365

Én elég sokat megmozgattam tegnapelőtt, tegnap és ma (forgalomhoz képest). (és remélem még holnap is)

Nem a megjelenéssel kalkuláltam, hanem a réssel.:-)

A cikk az véletlen egybeesés.

Rajtam kívül volt még pár ember, de szerintem nem volt ebben semmi bennfentesség.

#559368 xtreme Előzmény: #559365

Innen sly,ex,zotya nem nehéz kitalálni akik még vettek esetleg te, ha jól megpromozzák akkor lehet egy kis felfutás ezért írtam ezen a felívelésen részt veszek én is!De nem fog 100ig menni ezt látni kell!

#559366 xtreme Előzmény: #559362

Itt egy konkrét hír kelle a tőkeemelésről de erre nincs semmi garancia mostanában szerintem!

#559365 Kissherceg Előzmény: #559362

a hírt még elég kevesen olvasták sztm, már tegnap indult a speka. Így lehet valaki kalkulált a megjelenéssel, de akkor az a cég közeli volt. Az pedig pozitív történet lehet.

#559362 xtreme Előzmény: #559360

A mai hírre pár speka belevett mint a múltkor 40 körül szerintem nem fog most se tovább menni mert 40 felett hírtelen megjelenik egy csomó eladó, mintha a "CÉG" tartaná ezt az árfolyamot!

#559360 Zotya32 Előzmény: #559357

Nem hiszem, hogy a tolvaj kategóriára vágynak. Ma már az nem megy, lásd Sonkás. Kredit is csak azért mert mozog. Itt ilyen nincs, ahhoz előbb nagyon csúnyán meg kellene tépni, jóval 100 fölé, hogy spekikre lehessen szórni. Kreditet is honnan zúzták? 500-tól?

#559358 Kissherceg Előzmény: #559357

ezt mondhatjuk így is, de sok a hitelük, mondjuk tudják fizetni, így a cég fai árának meghatározása akár pozitív is lehet :)

Mondjuk a főtulaj nem hiszem, hogy éppen kiszállna, ha tőkeemeléssel jutnának pénzhez..

Például névértéken, mint a phylnél :)