Ezt nem vitattam.
Egyértelmű, hogy tőzsdézni szeretnének, ha a sok tolvajrészvénynek bejött, gondolják, akkor nekik pláne be fog jönni ilyen múlttal és fundás háttérrel.
Ezt nem vitattam.
Egyértelmű, hogy tőzsdézni szeretnének, ha a sok tolvajrészvénynek bejött, gondolják, akkor nekik pláne be fog jönni ilyen múlttal és fundás háttérrel.
A mese nem ilyen, mint tudod. :-) Akkor holnap add el, nehogy úgy járj mint ahogy a phyllel jártunk.
Én tartom, és remélem decemberre már a 100-hoz lesz közel. :-)
sztm nem, simán psziho miatt, hamarabb veszik a népek... Tömést nem itt fogják elkezdeni, mert értelmetlen. Közkéz növeléséhez sokkal magasabb árfolyam kell
Azért ez a mondat elég rózsaszín mese:
"A befektetői tanácsadóink javasolták, hogy a legközelebbi kerek szám legyen a könnyebb érthetőség kedvéért."
Ezen nagyon lehidaltam és azóta se tértem magamhoz. :D
Számomra egyértelmű lett, hogy a névértékcsökkentés a közkéz növelése miatt kellett és nem a tőkeemelés miatt, az is csak rózsaszín mese.
azt nem tudták mikor fog megjelenni, bár Én se :)
Szerintem pozitív, hogy így reagáltak, és nem tömésre használták ki a riportot. Ha lesz vmi majd a bét-ről megtudjuk. Kaphattunk volna szép rózsaszín mesét is, amire 3 nap limit jött volna... Csúnya töméssel a végén, re phyl molekula. :-)
Tudom maximálisan jó volt minden csak a válaszok nem voltak szerintem szakmaiak!
mond el nekik, nem a kérdéseken múlott...
Ebből szinte semmi nem derül ki,érdemi dátumok,számok,tőkeemelésről nem is beszélve!
egy nagy vevő lehetett aki holnapa készül :)
Olcsó játék: "érezd magad piacbefolyásoló tőzsdecápának." :)
Ki volt az a korlátolt aki 2 darabbal lenyomta 37-re?
az jó, hogy július elején küldtem a kérdéseket....
Nem 10 ezer az csak 4.:D
Szerintem nincs ebben semmi meglepő, kicsi a közkéz.
Számomra kissé csalódás az interjú, mintha kicsit hülyének néztek volna ezekkel a válaszokkal...
:D:D
10.000fős? Minden ezredik magyar? Az szép, már már közügy:))
mondjuk a phyl 10.000 fős tulajdonosi köréhez képest... :)