Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#559670 rbbj11 Előzmény: #559662

szted mire jó egy ilyen google fordítás???? Ilyenekkel ne szemeteljük már tele a topikot

Re: nincs cím

#559662 big-ebuy Előzmény: #559659

Dollar kiterjeszti csökkenés után Draghi zálogjog az euro

By Forexpros | Forex Hírek | 4 október 2012 03:24 GMT | Add a Comment

Forexpros

Cikk

Forexpros - Az USA dollár volt, összességében alacsonyabb szemben a többi nagy valuták csütörtökön, miután az Európai Központi Bank megerősítette, hogy az egységes valuta a "visszafordíthatatlan", és azt mondta, hogy kész megvenni a tartozás a bajba jutott eurózóna állam. során amerikai reggel kereskedelem, a dollár esett egy kéthetes alacsony az euróval szemben, az EUR / USD halad 0,69%-ról 1,2994. beszédében az EKB utáni kamat-meghatározó ülését sajtótájékoztatón, a központi bank elnöke Mario Draghi szerint a bank kész volt vállalni Végső monetáris tranzakciók során előfeltétele a helyén van, és megismételte, hogy a központi bank járt szigorúan a megbízatását vállalkozás kötés felvásárlási program segítségével OMT években. Draghi mondta a bejelentését OMT által segített enyhíteni piaci feszültségek az elmúlt hetekben. Draghi azt is mondta, gazdasági kockázatok az euróövezetben továbbra is a lassulás irányába mutatnak, és hozzátette, hogy a gazdasági mutatók alapján a gyenge növekedés a harmadik negyedévben. Az EKB maradt Árak várakoztatott rekord alacsony 0,75% korábban, széles körben várható döntés. Piaci hangulat támasztották alá azt reméli, hogy Spanyolország hamarosan kérni a szanálása és a trigger az EKB kötvény vásárlási program, a lépés, amely a befektetők remélik megkönnyítené az adósságválság a régióban. A zöldhasú is alacsonyabb volt szemben a font, a GBP / USD -ig 0,51%-ról 1,6158. A Bank of England maradt árakat tartsuk lenyomva a rekord alacsony 0,5%-os kamat-meghatározó ülését követően, és elhagyta a méretét a kötvény vásárlási program változatlanul GBP375 milliárd, összhangban a piaci várakozásokat. Máshol a zöldhasú volt frakcionáltan alacsonyabb szemben a jen, az USD / JPY araszolnak lefelé 0,07% A 78,43 és kiterjesztett veszteség a svájci frankkal szemben, az USD / CHF esett 0,69%-ról 0,9320. A zöldhasú keverjük ellen kanadai, ausztrál és új-zélandi társaik, az USD / CAD megállapított 0,51%-ról 0,9825, AUD / USD lazulása 0,08 %-ról 1,0222 és NZD / USD mártással 0,08%-ról 0,8187. A Kanadai dollár talált támogatás után a vezető helyettes kormányzója a Bank of Canada jelezte korábban, hogy a központi bank még mindig nézi most kamatemelési, és azt mondta, hogy a bank továbbra is figyelemmel kíséri feltételek a munkaerő-piacon. Eközben az adatok azt mutatták, hogy a kanadai Ivey beszerzési menedzserek indexe csökkent 60,4 múlt hónapban olyan olvasata 62,5 augusztusban, míg a várakozások olvasatából 59,0. A dollár index, amely nyomon követi a teljesítményt a dollárbankjegy versus egy kosár hat a többi fő valutával volt, le 0,62%-ról 79,56. Az USA-ban a Munkaügyi Minisztérium azt mondta, az embereknek a száma, akik benyújtották a munkanélküli segély az USA-ban a múlt héten 367.000-ra emelkedett, míg a várakozások emelést 370.000 . piaci szereplők arra előretekintve a kiadás a percet a Federal Reserve legutóbbi kamat-meghatározó ülését később csütörtökön.

kedden (2012.10.02) irta…

#559574 szotyi

kedden (2012.10.02) irta erste:

"Visszapattant a 200 napos mozgóátlagról a devizapár árfolyama. A csökkenő szakasz a végéhez ért, folytatódhat a korábbi emelkedés, ezért vételi pozíció nyitása javasolt. Fundamentális téren pedig láthatóvá válhatnak a már korábban megszavazott válságkezelő intézkedések, ami az EUR/USD devizapár emelkedését vetítené elő"

gbp usd short, mert két …

#559559 rbbj11

gbp usd short, mert két hónapos trendet tört meg szignifikánsan már naposon is

Re: eurusd

#559115 ikszf Előzmény: #559094

Igen, van ott egy PPZ.

QE3 bejelentése után olvastam egy írást Z. tradertárstól, hogy 1,316 fordíthatja majd és fordította is, és csak felette van bull. Sajnos őt nem tudom megkérdezni, hogy mi van / volt ott?

Re: eurusd

#559094 archenius Előzmény: #559091

Nagy időtávoknál ezek inkább zónák, mint pipre pontos értékek. Szerintem 1,3030 volt az a szint ami fölé sok stop lehetett elhelyezve, és amik kiszedésére rámozdult a piac. Fölötte azért bullos, mert ha a piac hajlandó valamiért többet megadni mint korábban, akkor azt jellemzően veszik.

http://imageshack.us/f/708/eurusdyw.gif/

eurusd

#559091 ikszf

1,316-nál mi volt az ellenállás és felette miért bullos?

Nem látok ott semmit :(

Re: proba

#559090 rbbj11 Előzmény: #559059

az enyém is, h. fene essen beléjük. Amig profitvédő repült, nem volt gáz, de mikor alacsonyabban visszanyitott már negativban repült, az k.ra nem tetszett.

Amcsi indexeket látva ujra megnyitottam, de persze ezuttal nem emelkedett velük

#558925 rbbj11 Előzmény: #558920

erőtlen, de a fülescsésze lényege, h. a fülben leül a forgalom, nem? Én már beléptem 2942-nél, mert nem tudhattam, hogy az már kilépés vagy csak próbálkozás.

Ha H1-en még csak most alakul a fül (mert ez nem egyértelmű nekem, H4-en egyértelműbb a kép), akkor a jó kérdés, hogy hol lehet az alja, hol van a legközelebbi értelmes stop?

1,2870 nyilván jó stop, de annál sokkal közelebbit szeretnék találni

#558920 archenius Előzmény: #558916

Igen, de erőtlennek érzem az eddigi emelkedést. 1,2940 áttörése talán beindíthatja. Meglátjuk.

proba

#558916 rbbj11

egy ideig színvonalas ötletelés folyt itt a topicban, megpróbálom ezt feléleszteni. Kezdetnek megjátszható formáció jelzésével :)

Eur usd -ben H1, H4-en is fülescsésze, hamarosan kitörési ponthoz érünk