Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Kisherceg

#563800 matgab Előzmény: #563797

Az első 25 perc az katasztrófális volt. A bekapott gól csak idő kérdése volt. Mondtam is magamban, hogy jó lenne, ha minél előbb kapnánk be, hátha hozna valami fordulatot legalább a játékban.

A gól amit rúgtunk szerencsés volt... De kinek van szerencséje? Aki az ellenfél területén tartja a labdát és kapura lő, vagy legalábbis a közelébe... Erre az első 25 percben sanszunk nem volt...

Ez a gól viszont teljesen lemattolta a törököket agyilag és utána teljesen megfordult szerintem a játék képe. Száguldozó, lelkes, harcos, szellemes magyarok és teljesen öntudatlan elképzelés nélküli zombiként mozgó törökök voltak.

2 lehetőség jutott eszembe:

1) a törökök meg akarják buktatni a kapott gól után a kapitányukat, mert ilyen kapust tesz be mögéjük.

2) A távol keleti fogadók meggyőzték a fél török válogatottat, hogy egy török vezető gól után kapjanak ki...

Önállóan csak a magyar játékot figyelve (25. perctől!) nekem most kifejezetten tetszett a magyar csapat játéka. fifikás cseleket láttunk (Koman, Hajnal, Gera, Szalai), amiket máskor nem szoktunk bevállalni, szépen tolódó kemény védelmet (na ezt azért még lehet fejleszteni egy kicsit), egy most már szokásosnak mondható egészen bravúros kapusteljesítményt -na jó, egy hibával -(Királlyal ezt a meccset is elvesztettük volna) és nagyon nagyot harcoló védekező középpályával és Szalaival.

Szerintem jobban játszottunk, mint a svédek ellen...

Ha már svédek: kemény lehetett a 4-0-ról 30 perc alatt 4-4-re egyenlítő német-svéd meccs!

#563797 banyaiz Előzmény: #563793

Győztünk , ennyi pozitívumot tudok mondani a mutatott játékunkról.

Remélem csak a felázott pálya miatt volt ilyen döcögős a középpályánk, és az összjáték. A védelem katasztrófa. Viszont van egy normális kapusunk legalább.

De így még van esélyünk románok ellen kell 4 pont 2 meccsen hollandoktól kikapunk, észteket, Andorrát verjük, törököktől ki is kaphatunk idegenben 2. hely meglenne.

Bár ezzel a játékkal pótselejtezőn, vagy nagy mákkal egy vb-n..... nem tudom , sokat kellene javulni.

#563793 Zotya32 Előzmény: #563791

1. Hollandia 4 4 0 0 13:2 12

2. Magyarország 4 3 0 1 10:5 9

3. Románia 4 3 0 1 8:4 9

4. Törökország 4 1 0 3 4:6 3

5. Észtország 4 1 0 3 1:6 3

6. Andorra 4 0 0 4 0:13 0

Kisherceg

#563791 Csemege

Magyaro. - Töröko.

3 : 1 Győztünk (nem megvertük....)

Szerencse is ott volt a csapatunkkal.

Második azért nem volt…

#563773 Csemege

Második azért nem volt rossz..... Knézy Jenőke: Hjaj, de jó...

Re: nincs cím

#560044 matgab Előzmény: #559707

Nekem is eszembe jutott a bunda. Ráadásul a Sporting edzőjét a játékosok ki akarták rúgatni.

Ideális táptalaj egy bundára.

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-videoton-megbuktatta-a-sporting-vezetoedzojet-2179901

Amúgy meg kit érdekel, ha mindenki bundázik, nekünk is legyen már egy kis sikerélményünk néha... Hányszor kapott már ki magyar csapat úgy, hogy látszott, hogy a játékosok is maguk ellen raktak, vagy a bírót vette meg az ellenfél. Akkor már ha bunda van, akkor inkább nyerjünk és legyen jobb hangulatunk!

#559880 vincentlauria Előzmény: #547897

Viktor kib@ná már ezt az üres ****t! Elképzelni sem tudom, mit lát benne. Ember Huszti bombaformában játszik hónapok óta, Vass Ádámot is jegeli, mert beszólt neki. Most akkor mire várunk még??!! Az mondjuk vicces, hogy Sousának hogy neki állt minden régimotoros nb1 tuskó edző.. Na nekem onnantól szimpatikus, mert kivetik magukból, azért, mert nem odavaló. Lehet jönni, hogy hatalom csapata meg minden, de azért mégiscsak EL és verik (mégha egy fosch, de akkor is portugál élcsapat) Sportingot!!

#559878 Sumér harcos Előzmény: #559707

"A Videoton a szerző szerint a modern futball egy egzotikus kísérlete sok ibériai szereplővel. Elég volt a hazai csapatnak szervezetten védekeznie, és a hibákat kihasználnia, hiszen a Sporting iránytű nélkül bolyongott a magyar síkságon, nagy utazó néphez méltatlanul – írja a portál, amely egy érdekes gondolattal zárja a beszámolót: "1985 óta nem lehetett hallani erről a klubról, ez a siker viszont segíthet kihúzni a letargiából a magyar futballt"." hehehe:))))))))))))))

http://pepsifoci.hu/node/123951

#558254 banyaiz Előzmény: #558241

Élőben nem tudom milyen NbI , rég voltam már meccsen.

De Tv-ben nézhetetlen. Lehet az a baj egy kattintás és nézhetsz minőségi angol focit, átkapcsolok és mintha nem is azt a sportot látnám.

Csak úgy cikáznak a játékosok a pályán. :)

#558241 Sumér harcos Előzmény: #558133

eltángáltuk a kispestet,mint szódás a lovát,mehettek felfelé pöstre lógó orral:)

Kecskemét-Kispest 2-1(2-1)

Franci a sztár:)

jó szar ez az NBI,kispest sem tudom mitől negyedik...egy jobb napján egy megye I-es csapat is megverte volna.

na akkor egy Kecskemét-H…

#558133 Sumér harcos

na akkor egy Kecskemét-Honvéd a helyszinen.

hajrá Bács megye,fostos pesti csapatok:)

Re: Benedek Dalma és Janics Natasa Szerbiába mennek

#558132 Sumér harcos Előzmény: #555607

na azért Janics "eszes" Natasa elgondolkodott,hiszen megy a lecsóba az olimpiai járadék is.