Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: olvasók

#55879 Sz.bence Előzmény: #55736

Én is szoktam figyelni. Habár soha nem néztem h worldspreaddel hozzáférek e ezüsthöz, de majd egyszer egy szép napon amikor visszakuporgatom a dax shorton elbukott pénzt, lehet meg is próbálkozok valamivel:) Livecharton szoktam figyelni a chartot, de fura nagyon:)

#55736 Bakiba Előzmény: #55618

Jó reggelt!

Köszi:))

Valahogy mégis az az érzésem a hozzászólások tömeges volta miatt, hogy Bakiaba előjelzései Bakibának, és kereskedelmi naplója ez a totyik:)) Pedig a szeretett drágaszágom rendületlenül halad a duplázás felé a tavalyi mélypontja óta, ami a honlap indulásnál, a long ötletek topikban lévő előrejelzésemet igazolja:)) Legalább dokumentálva vagyon:)))

Na lássuk miből élünk: esti beszálló két kicsivel, abból egy zárva, másik futtatva:))

További zárás- beszállók figyelése szintjeim szerint:)))

#55618 Ibiza Előzmény: #55602

olvassuk vsz sokan csak nem értek hozzá... jól csináljátok.

írd csak bátran :)

olvasók

#55602 Bakiba

Szokta ezt a totyikot valaki olvasni, vagy csak magamnak naplózok?:))

Re: Silver

#55489 Bakiba Előzmény: #55184

Na most tudok válaszolni:) Nagy ment rá 14.9, következő nagy a szintnél, 15.25 zár:)))

Huh, most piheg:))

#54238 Bakiba Előzmény: #52579

Hát nem lett, de menetelés az van, most nélkülem, mert lekötöt a GM saga olvasása:)

Longos a drágám idáig, meglátjuk hol lehet belépni, ha visszajön is 14.55-ig nem látok problémát, alatta neccesebb, fölötte:))))

#51502 Bakiba Előzmény: #51063

Hamár megigértem:

Ücsörgünk a régi-új csúcson, innen mimden lehet.

Felfele 15.05, 15.45, 16.5 ami hasonlatos a Mingeknél kiteljesedő szerény építményhez, azon túl még nem látok, hiszen az akkora, hogy még az űrből is látszik, ha az sikerül........ de azt majd akkor:)

Lefele változatlan:)

Viszont a $, és a holnapi opciókifutás, tréfás lehet, vagyis nálam esélyes egy szép kör lefele, amit megelőzhet egy rántás:)

Szóval résen lenni, én részemről a fenti forgatókönyvet tanulmányozva, short belépőt, vagy rakéta kilővőállást keresek/ na ettől legyünk okosabbak/:))