Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558497 Arsene Lupin Előzmény: #558494

"sokat buktál sztem estaron.."

Ezt mát legalább 20 verzióban megkaptam. A kitömött libák tipikus odacsípése.

#558496 Arsene Lupin Előzmény: #558494

Kamuzott. A Jeremie meg egy baromság, többször megtárgyaltuk itt. kaszinózik, O.K. de ne hülyítsen dupla nullás kamukkal.

Amúgy buktam én már nagyokat a tőzsdén, de az E-Staron egy fillért sem. Ez számomra már rég másról szól. Féregirtás.

#558494 Ibiza Előzmény: #558481

megvakkantál..utána írtam jeremiet..amit elötte senki..plusz egy-két nevet.. ami már egy pár..de nem vitatkozom marhaságokon..sokat buktál sztem estaron..

#558478 Ibiza Előzmény: #558475

elöttem nem láttam.. a linkedben sem.. akkor mondtam visszaolvastam pár oldalt..nem láttam

de kösz.. ezt írtam..

"nekem van pár infóm..amit csak akkor osztok meg ha lesz pozim.. "

hol ebben a kamu meg a dupla nulla..? csak a fejetekben.. vagy keversz valakivel..Talán Hathor írt valami ismerősről..

kisforgalmú papír és venni akarok akkor miért írnám be mi az infóm..utána beírtam ami volt..az

Re: Rendkívüli ülést tart az Orbán-kormány

#558477 nemértem Előzmény: #558469

Mondjuk bent vannak az új gépek!!!! Vajna apó hozta be őket. Gondolod, bedobsz két százast, és pelenkát nyerhetsz? Vagy négy szilvánál elviheted a gyereket állatkertbe?

#558472 Dicsák Előzmény: #558464

"Ha gyorsan mennek az nyerőgépek engedélyeztetései és a szükséges egyéb dokumentumok beszerzései, akkor 3-4 hónapon belül megjelenhetnek a piacon az első „új típusú” automaták. "

Ez volt valamikor júniusban!

Közben Eszar meg le fogja törni a 400-at? Mert akkor zuhan a célár irányába nagy eséllyel, ami 250-270Ft környéke.

#558469 Ibiza Előzmény: #558464

a segélyek jelentős része a kocsmákba és a játékgépekbe megy..sztem ezt akarják visszaszedni vagy kistelepüléseken ellehetetleníteni..

#558468 Dicsák Előzmény: #558464

Úgy néz ki, hogy Lézer haverjainak lehet :) Jaja, olyan lesz, mintha a navnál nyomnád :))

Szégyen szerintem ez az egész, amit művel ez a ****i.

#558464 Spade Előzmény: #558459

"Lézer Dzsoni előkészítette a haveroknak a szerver alapú játíkgípek előtti utát!"

.

na de akkor most lehetnek játékgépek vagy nem? Itt minden játékgép betiltásáról volt szó. Vagy a server alapú játékgép az csak vékony cliensnek minősül és nem játékgépnek ? kvázi olyan lesz mintha nev székházakban játszanál ?

#558463 Ibiza Előzmény: #558454

linkeld be amit írtam..és meglátjuk..ez így elég gagyi..

A jeremie2-t én írtam be elöszőr..itt senki nem írta korábban..(utána persze már mindenki hallott róla) gondolom gyorsan kigúgliztátok..na mi is az..

#558460 nemértem Előzmény: #558459

A családok védelme a mi kormányunk szív ügye. Erre is van barom, aki megeszi, vagy már rég nem érdekli őket, mit vélekedik drága népük?

#558459 Dicsák Előzmény: #558442

Lézer Dzsoni előkészítette a haveroknak a szerver alapú játíkgípek előtti utát!

"A rendelet szerint egyébként a a pénznyerő automaták esetében szerver használati díjként gépenként havonta 30 ezer forintot kell fizetniük az ilyen gépekre érvényes forgalom utáni 33 százalékos játékadó terhelésen felül."

Jól dolgozik ez a Dzsoni fijjú.

#558456 nemértem Előzmény: #558446

Fékezett habzású mosópor, a "msószappanyhoz " képest nagyon úri dolog. Majd megszokod Te is,. A teknőt azért ne dobd majd ki, hátha elromlik a Lázár féle új mosógép, ha majd veszel egyet.

Amúgy segíts, az Erste bróker oldalon az első kötéseknél az van írva, hogy ,idézem: egy négyes, egy nulla, meg egy egyes. Összeolvasnád nekem? Hálásan köszönöm.

#558454 Arsene Lupin Előzmény: #558446

Szerényen megjegyzem,hogy amikor itt megjelent, marha nagy titkokról beszélt, amit nem volt hajlandó elárulni. Aztán nagy nehezen elárulta az egyiket, a Jeremie2-t. Itt már érezhető volt, hogy kamu az egész. Most meg már szerencsejáték szósszal tálalja. Ezzel kellett volna kezdeni,nem a hülyítéssel.