Férgesedik róka-klón? Mi volt a központi eligazításon? Készül már Csabika a sittre?
Férgesedik róka-klón? Mi volt a központi eligazításon? Készül már Csabika a sittre?
Akkor most gyorsan kezdjen el permetezni, és maradjon egy helyben ;)
"sokat buktál sztem estaron.."
Ezt mát legalább 20 verzióban megkaptam. A kitömött libák tipikus odacsípése.
Kamuzott. A Jeremie meg egy baromság, többször megtárgyaltuk itt. kaszinózik, O.K. de ne hülyítsen dupla nullás kamukkal.
Amúgy buktam én már nagyokat a tőzsdén, de az E-Staron egy fillért sem. Ez számomra már rég másról szól. Féregirtás.
megvakkantál..utána írtam jeremiet..amit elötte senki..plusz egy-két nevet.. ami már egy pár..de nem vitatkozom marhaságokon..sokat buktál sztem estaron..
"nekem van pár infóm."
Kamu volt. Kaszinózik, de akkor azt kell írni.
elöttem nem láttam.. a linkedben sem.. akkor mondtam visszaolvastam pár oldalt..nem láttam
de kösz.. ezt írtam..
"nekem van pár infóm..amit csak akkor osztok meg ha lesz pozim.. "
hol ebben a kamu meg a dupla nulla..? csak a fejetekben.. vagy keversz valakivel..Talán Hathor írt valami ismerősről..
kisforgalmú papír és venni akarok akkor miért írnám be mi az infóm..utána beírtam ami volt..az
Mondjuk bent vannak az új gépek!!!! Vajna apó hozta be őket. Gondolod, bedobsz két százast, és pelenkát nyerhetsz? Vagy négy szilvánál elviheted a gyereket állatkertbe?
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/12/#post557607
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/12/#post557614
A Jeremie2 is szóba került korábban, írja be a keresőbe.
"Ha gyorsan mennek az nyerőgépek engedélyeztetései és a szükséges egyéb dokumentumok beszerzései, akkor 3-4 hónapon belül megjelenhetnek a piacon az első „új típusú” automaták. "
Ez volt valamikor júniusban!
Közben Eszar meg le fogja törni a 400-at? Mert akkor zuhan a célár irányába nagy eséllyel, ami 250-270Ft környéke.
a segélyek jelentős része a kocsmákba és a játékgépekbe megy..sztem ezt akarják visszaszedni vagy kistelepüléseken ellehetetleníteni..
Úgy néz ki, hogy Lézer haverjainak lehet :) Jaja, olyan lesz, mintha a navnál nyomnád :))
Szégyen szerintem ez az egész, amit művel ez a ****i.
"Lézer Dzsoni előkészítette a haveroknak a szerver alapú játíkgípek előtti utát!"
.
na de akkor most lehetnek játékgépek vagy nem? Itt minden játékgép betiltásáról volt szó. Vagy a server alapú játékgép az csak vékony cliensnek minősül és nem játékgépnek ? kvázi olyan lesz mintha nev székházakban játszanál ?
linkeld be amit írtam..és meglátjuk..ez így elég gagyi..
A jeremie2-t én írtam be elöszőr..itt senki nem írta korábban..(utána persze már mindenki hallott róla) gondolom gyorsan kigúgliztátok..na mi is az..
kiváló gumicsontot talált ki
A családok védelme a mi kormányunk szív ügye. Erre is van barom, aki megeszi, vagy már rég nem érdekli őket, mit vélekedik drága népük?
Lézer Dzsoni előkészítette a haveroknak a szerver alapú játíkgípek előtti utát!
"A rendelet szerint egyébként a a pénznyerő automaták esetében szerver használati díjként gépenként havonta 30 ezer forintot kell fizetniük az ilyen gépekre érvényes forgalom utáni 33 százalékos játékadó terhelésen felül."
Jól dolgozik ez a Dzsoni fijjú.
Fékezett habzású mosópor, a "msószappanyhoz " képest nagyon úri dolog. Majd megszokod Te is,. A teknőt azért ne dobd majd ki, hátha elromlik a Lázár féle új mosógép, ha majd veszel egyet.
Amúgy segíts, az Erste bróker oldalon az első kötéseknél az van írva, hogy ,idézem: egy négyes, egy nulla, meg egy egyes. Összeolvasnád nekem? Hálásan köszönöm.
Szerényen megjegyzem,hogy amikor itt megjelent, marha nagy titkokról beszélt, amit nem volt hajlandó elárulni. Aztán nagy nehezen elárulta az egyiket, a Jeremie2-t. Itt már érezhető volt, hogy kamu az egész. Most meg már szerencsejáték szósszal tálalja. Ezzel kellett volna kezdeni,nem a hülyítéssel.