Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558267 tigus Előzmény: #558262

nem véleménykülönbség miatti elutasító záradék, ami abból adódna, hogy bizonyos mérlegtételek más értékűek a két fél szemszögéből (vagyis nem kozmetikázás az alpja az elutasításnak).

hanem magát a véleménynyilvánítást utasítják el, abból az okból kifolyólag, hogy nem tudtak olyan releváns információt szerezni, ami bizonyítaná a vállalkozás folytatását (csőd elkerülését).

lehetett volna korlátozó záradék is, de ezek szerint nyomos ok sarkallta a könyvvizsgálót véleménynyilvánítástól történő tartozkodásra.

persze furcsa is lenne, hogy szeptember végén hitelesítik a cég beszéámolóját, ami októberben csődbe megy.

mindenesetre a menedzsment nem tudott olyan meggyőző infot adni, ami bizonyítaná a könyvvizsgálónak, hogy elkerülik a csődhelyzetet.

#558265 Kissherceg Előzmény: #558261

:)

nemértem:

ha azt mondod, hogy csak a fidesz közelieknek megy, akkor erre az is lehetne a válasz, hogy mszps-eknek meg nem, de hát volt jó 8 év :) Én csak azt írtam le, amit látok.

Egyébként nem is értem, hogy miért vártok virágzást, ha a hitel törlesztést nem csak új hitel felvételéből akarják megvalósítani. Tehát kicsit makrogazdaság szemszögéből kellene nézni az ország helyzetét, nem mikro...

Egyébként 2 topikkal arrébb meg liberálbolsevik voltam, tehát nem könnyű itt...:)

Az E-star tökéletesen mutatja, hogy mi történik a hitel spirálra épült és közben költekező cégekkel. Az államnak talán nem kellene így járni, kicsit távolabbra tekintve vezetni ezt a kis országot. Nem értek egyet rengeteg dologgal, de jobb nincs.

#558262 exmnbs1 Előzmény: #558246

ok, de különböző személyek beírásaira válaszoltam

mivel nem hitelesítették a beszámolót nem kell túl komolyan venni erősen kozmetikázott

2012H1 2011

pl hosszú kötelezettség:49.9m EUR 9.9mrd HUF

rövid: 34m EUR 4.6mrd HUF

eszköz: 96.4m EUR 19.8mrdHUF

nos a kötelezettségeknél a 2012H1 a mérvadó az eszközöknél viszont szvsz a 2011-es szám

és bizony simán kijön a negatív sajáttőke

a beszámolóban elfelejtették megemlíteni a tőkevesztett lánycégeket, illetve hogy mikénzt rendezik a tőkéjüket

#558260 nemértem Előzmény: #558257

Nem két napja itt élek, az üzletfeleim, barátaim , vevőim 95% -a letorzsázott többé kevésbé.

Átlagos műfajokban csak és kizárólag a Fidesz közeli, százalékot leadó versenyzők élnek meg.

Kérlek légy oly jó, meséld el, miből látod, hogy kezd beindulni a gazdaság?!

#558258 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558257

Akkor én nem azon a Budapesten lakom! A 2014 választások (ha lesznek) eredményére azért én is fogadnék veled.. van nekem néhány e-kaki részvényem(nem sok), Te mit tudnál felajánlani :-)

Ja, egyébként hitelezés nélkül nincs gazdasági fellendülés....

Nem lesz miből osztogatni, max fosztogatni...

#558257 Kissherceg Előzmény: #558256

nincs érzelem, sose szavaztam még a fideszre. Ellenben azt látom, hogy Bp-n már kezd beindulni a gazdaság szépen. Jövőre meg nagy osztogatás is lesz, reméljük eszar is megéri, bár ahhoz okosabban kellene viselkedni, transzparenciáról nem beszélve

#558255 Kissherceg Előzmény: #558251

sztm nem kell az országnak felszabadulnia, mert egyelőre jobb alternatívát nem nagyon látni.

E-Start pedig a mohóság viszi sírjába sajnos.

#558253 Dicsák Előzmény: #558249

Nehogy sírva fakadj már! :D

Gyertek inkább Bényére! CIB-es buli van, hátha adnak hitelt! :P

#558252 birkanyiiroo Előzmény: #558170

A járási serdülő bajnokságban ilyen állásnál már nem játsszák ki mattig a partikat. Egyébként a vevői követelések és a kapcsolt vállalkozással szembeni követelések együttesen sem teszik ki a rövidlejáratú kötelezettségek fedezetét, aztán még ott figyel több mint 9 milliárd HLK is. Nem piti bedőlés.

#558251 nemértem Előzmény: #558243

Talán , ha csontig benyal a gondolat nélküli jobbiknak. Ellenkező esetben az ország felszabadul az igazi büdös paraszt / nem vidékit gondolok/ lidércnyomás alól, az 1000 % / emlékezz, majd jössz egy tévedtem-el/

Aztán kik jönnek, az bizony megint nem lesz egy leányálom, de a mostaninál csak Rákosi és Sztálin lombik gyereké regnálása lehetne rosszabb.

#558249 exmnbs1 Előzmény: #558172

múlkor valami 5m EUR feletti kpállományról rováztak dec 31-re, ebben pedig 266mHUF van((((((((