Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558215 Arsene Lupin Előzmény: #558213

"nem lőtték ki a kerályt"

Nono, vigyázzunk! Én a "levadászni" igét használtam. Amúgy két kísérlet volt eddig, mindkettő csúnyán megbukott.

#558213 rbbj11 Előzmény: #558204

minden komoly meccset megnyertek. Az ország IMF hitel nélkül is elvan, mi több Lupin számítása sem jött be, nem lőtték ki a kerályt.

Bankadó olyannyira sikeres, hogy egész EU másolja a kezdeti felháborodás után.

Senki nem tett semmit a bankokért a devizahiteles húzások miatt végül.

A nyugdíjalap lenyúlása is sikertörténet lesz, hisz Spo. elkezdte másolni.

A HUF felülértékelt, csökkenő MNB kamatlábak mellett is.

Simort gyakorlatilag kikapcsolták MNB-ben, már a kamatlábat sem tudja befolyásolni.

Alkotmánybíróságot bekerítették.

És még sorolhatnám. Te vak vagy ember vagy nagyon buta.

#558212 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558211

Majd Meleg Vi(z)tor, meg Fázár elvtársak beöltöznek...Maga szándékosan nem érti , hogy E-kaki nem Juliska , meg Gizi néniknek fűt! Egyébként sokkal hatásosabb lenne, ha Fázár elvtárs, fagyoskodó óvodásnak öltözne be (bár hamar lebukna a kis Jani, elvégre egy 4 éves is sokkal értelmesebb nála UGYE)

#558210 Arsene Lupin Előzmény: #558204

Ha akartak volna segíteni, már megtették volna. Amúgy nincs nyitott kés, nem is lehet belerohanni. A csaló és hazudozó milliárdos, a klónokkal behülyített kisbefektető, a Csabika miatt felfázott Gizi néni mind remekül tálalható történet.

Amúgy a Jobbikon kívül az ellenzék többi része vajon miért kussol? A Jobbik szerepe miatt. Ezt már többször is leírtam.

Nincs nyitott kés, de van egy nyitott kérdés. Sitt vagy sem.

#558209 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558202

Ön ezt írta a héten.. aszongya:

"Lesz fűtés, ha kell einstanddal. Amúgy, ha kell, a túlszámlázást is demonstrálni fogják. Juliska néni remegő kézzel fogja mutogatni a számlákat a híradóban."

Megmondaná nekem, hogy melyik településen polgármester ez a Juliska néni???

#558207 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558204

Most amúgy sem érnek rá! Agrárbankot kell csinálni! De csak az állami mobilcég, és az E.On-t pillanatokon belül visszavesszük után...

#558205 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558202

Persze, lesittelik!? Mi az hogy nagyon is! Már töri az ajtót a TEK a Csabikára..

Egyébként Maga azt mondta, hogy a hír elszigetelt lesz? Na, ha ez így volt, akkor biztosan nem gondolta komolyan. (Nem elöszőr tévedett, és nem is utoljára)

#558204 nemértem Előzmény: #558202

Bocsánat, komolyan nem szeretek ilyent írni, de ez a teljes csőlátás. Az E-Star politikai fegyverré növi ki magát ezekben a pillanatokban, és mivel a Fidesz egyetlen egy mecset sem !!! nyert meg a kormányzása alatt, miért jó nekik a nyitott késbe belerohanni?

Persze, ha annál is agyalágyultabbak, mint amit eddig mutattak, akkor rosszul kezelik ezt a dolgot, de az még az ő szintjükhöz képest is meglepetés lenne.

#558203 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558201

Apa kezdődik... Amennyiben azt feltételezzük, hogy jogállamban élünk :-)) akkor az a 1.5 Mrd, (hasamra ütöttem) inkább 3Mrd forintocska (amit az önkormányzatoknak ki kellene fizetniük, a szerződések végleges megszűnése esetén). A polgármesterek ezentúl otthon borotválkoznak(hölgyek is) ha otthon lesz melegvíz egyáltalán... (persze lehet hideg vízzel is)

#558202 Arsene Lupin Előzmény: #558201

"a pánikolás szélén álló balfék kormánynak igen kínos, és messze nincsenek abban a helyzetben, hogy egy sunyi rúgással elhárítsák."

1. Nem pánikolnak sajnos,

2. nem kínos nekik,

3. bármikor lesittelik Csabikát, ráadásul törvényesen.

#558201 nemértem Előzmény: #558198

http://hvg.hu/gazdasag/20120929_Az_EStar_nem_ad_hot_a_nem_fizeto_onkorman#rss

Először is, ugye, hogy nem marad a hír elszigetelt?!

Másodszor, hogy nem lehet látni, egyre nagyobb botrány kavarnak, ami az amúgy is a pánikolás szélén álló balfék kormánynak igen kínos, és messze nincsenek abban a helyzetben, hogy egy sunyi rúgással elhárítsák.

Erre nem jön össze a " török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja" parasztvakító blabla, a nép azt érzékeli, hogy egy igen szép reményű Magyar vállalkozást kicsinál a simlis inkorrekt állam.

Ez a realitás, független a politikai szimpátiától.

#558196 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558192

:-) Nekem van szerető családom! Bár a franc tudja, lehetséges, hogy már csak a kutyám szeret... de az is csak addig amíg kap hamikát UGYE!

De azért néha benézek!

#558194 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #558188

Ugyan már! Hogyan oldják meg? Einstand? Birtokvédelmi izé van! Persze próbálkozni lehet.... de drága buli lenne az....

Egyébként kerályi udvarod romokban, már csak udvari bolondok maradtak.

#558193 rbbj11 Előzmény: #558169

nem tudom megbecsülni. Remélem nem esünk. Reménykedem benne, hogy nem idén mennek csődbe. És remélem, h. vkik már rendelkeznek az infókkal, akkor még idén 6-700-ig simán elmehet az árfolyam

#558192 Dicsák Előzmény: #558188

Ha-ha-ha..

Erőlködjön csak tovább!

Na további jó hétvégét, a gép mellett ülő egyedül lévőknek és a szerető barátokkal, családdal rendelkezőknek!

#558191 Zotya32 Előzmény: #558188

"A Társaság továbbra is kész tárgyalóasztalhoz ülni az érintett önkormányzatokkal, illetve a Kormánnyal a megfelelő megoldás mielőbbi kidolgozása érdekében. "

vajon a Kormány akar tárgyalni???

Amúgy Ex békében pihen a hétvégén, aztán majd mire gép elé kerül vasárnap este, lesz mit olvasnia, véleményeznie... 20 oldal beírás, több oldalnyi éves jelentés, meg egyéb klónosságok. :)