"nem lőtték ki a kerályt"
Nono, vigyázzunk! Én a "levadászni" igét használtam. Amúgy két kísérlet volt eddig, mindkettő csúnyán megbukott.
"nem lőtték ki a kerályt"
Nono, vigyázzunk! Én a "levadászni" igét használtam. Amúgy két kísérlet volt eddig, mindkettő csúnyán megbukott.
minden komoly meccset megnyertek. Az ország IMF hitel nélkül is elvan, mi több Lupin számítása sem jött be, nem lőtték ki a kerályt.
Bankadó olyannyira sikeres, hogy egész EU másolja a kezdeti felháborodás után.
Senki nem tett semmit a bankokért a devizahiteles húzások miatt végül.
A nyugdíjalap lenyúlása is sikertörténet lesz, hisz Spo. elkezdte másolni.
A HUF felülértékelt, csökkenő MNB kamatlábak mellett is.
Simort gyakorlatilag kikapcsolták MNB-ben, már a kamatlábat sem tudja befolyásolni.
Alkotmánybíróságot bekerítették.
És még sorolhatnám. Te vak vagy ember vagy nagyon buta.
Majd Meleg Vi(z)tor, meg Fázár elvtársak beöltöznek...Maga szándékosan nem érti , hogy E-kaki nem Juliska , meg Gizi néniknek fűt! Egyébként sokkal hatásosabb lenne, ha Fázár elvtárs, fagyoskodó óvodásnak öltözne be (bár hamar lebukna a kis Jani, elvégre egy 4 éves is sokkal értelmesebb nála UGYE)
Juliska nénit 5 perc alatt kreálnak a fiúk.
Ha akartak volna segíteni, már megtették volna. Amúgy nincs nyitott kés, nem is lehet belerohanni. A csaló és hazudozó milliárdos, a klónokkal behülyített kisbefektető, a Csabika miatt felfázott Gizi néni mind remekül tálalható történet.
Amúgy a Jobbikon kívül az ellenzék többi része vajon miért kussol? A Jobbik szerepe miatt. Ezt már többször is leírtam.
Nincs nyitott kés, de van egy nyitott kérdés. Sitt vagy sem.
Ön ezt írta a héten.. aszongya:
"Lesz fűtés, ha kell einstanddal. Amúgy, ha kell, a túlszámlázást is demonstrálni fogják. Juliska néni remegő kézzel fogja mutogatni a számlákat a híradóban."
Megmondaná nekem, hogy melyik településen polgármester ez a Juliska néni???
Most amúgy sem érnek rá! Agrárbankot kell csinálni! De csak az állami mobilcég, és az E.On-t pillanatokon belül visszavesszük után...
Persze, lesittelik!? Mi az hogy nagyon is! Már töri az ajtót a TEK a Csabikára..
Egyébként Maga azt mondta, hogy a hír elszigetelt lesz? Na, ha ez így volt, akkor biztosan nem gondolta komolyan. (Nem elöszőr tévedett, és nem is utoljára)
Bocsánat, komolyan nem szeretek ilyent írni, de ez a teljes csőlátás. Az E-Star politikai fegyverré növi ki magát ezekben a pillanatokban, és mivel a Fidesz egyetlen egy mecset sem !!! nyert meg a kormányzása alatt, miért jó nekik a nyitott késbe belerohanni?
Persze, ha annál is agyalágyultabbak, mint amit eddig mutattak, akkor rosszul kezelik ezt a dolgot, de az még az ő szintjükhöz képest is meglepetés lenne.
Apa kezdődik... Amennyiben azt feltételezzük, hogy jogállamban élünk :-)) akkor az a 1.5 Mrd, (hasamra ütöttem) inkább 3Mrd forintocska (amit az önkormányzatoknak ki kellene fizetniük, a szerződések végleges megszűnése esetén). A polgármesterek ezentúl otthon borotválkoznak(hölgyek is) ha otthon lesz melegvíz egyáltalán... (persze lehet hideg vízzel is)
"a pánikolás szélén álló balfék kormánynak igen kínos, és messze nincsenek abban a helyzetben, hogy egy sunyi rúgással elhárítsák."
1. Nem pánikolnak sajnos,
2. nem kínos nekik,
3. bármikor lesittelik Csabikát, ráadásul törvényesen.
http://hvg.hu/gazdasag/20120929_Az_EStar_nem_ad_hot_a_nem_fizeto_onkorman#rss
Először is, ugye, hogy nem marad a hír elszigetelt?!
Másodszor, hogy nem lehet látni, egyre nagyobb botrány kavarnak, ami az amúgy is a pánikolás szélén álló balfék kormánynak igen kínos, és messze nincsenek abban a helyzetben, hogy egy sunyi rúgással elhárítsák.
Erre nem jön össze a " török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja" parasztvakító blabla, a nép azt érzékeli, hogy egy igen szép reményű Magyar vállalkozást kicsinál a simlis inkorrekt állam.
Ez a realitás, független a politikai szimpátiától.
Igyekezzen, klónriadó van a kiképző-központban. Sok már nem lesz.
:-) Nekem van szerető családom! Bár a franc tudja, lehetséges, hogy már csak a kutyám szeret... de az is csak addig amíg kap hamikát UGYE!
De azért néha benézek!
Ugyan már! Hogyan oldják meg? Einstand? Birtokvédelmi izé van! Persze próbálkozni lehet.... de drága buli lenne az....
Egyébként kerályi udvarod romokban, már csak udvari bolondok maradtak.
nem tudom megbecsülni. Remélem nem esünk. Reménykedem benne, hogy nem idén mennek csődbe. És remélem, h. vkik már rendelkeznek az infókkal, akkor még idén 6-700-ig simán elmehet az árfolyam
Ha-ha-ha..
Erőlködjön csak tovább!
Na további jó hétvégét, a gép mellett ülő egyedül lévőknek és a szerető barátokkal, családdal rendelkezőknek!
"A Társaság továbbra is kész tárgyalóasztalhoz ülni az érintett önkormányzatokkal, illetve a Kormánnyal a megfelelő megoldás mielőbbi kidolgozása érdekében. "
vajon a Kormány akar tárgyalni???
Amúgy Ex békében pihen a hétvégén, aztán majd mire gép elé kerül vasárnap este, lesz mit olvasnia, véleményeznie... 20 oldal beírás, több oldalnyi éves jelentés, meg egyéb klónosságok. :)