Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: Égis

#66812 kerikoma Előzmény: #65304

Segítséget szeretnék kérni a shorttal kapcsolatba!

Ha vettem mondjuk Otit és beragadok vele,és azt mondom nem adom el a pakkot mert rá érek vele, és közbe brutálisan el kezd esni, és akarok shortolni, akkor az eladásnál mindenképpen először a saját rv-t kell eladnom, vagy az a pakk maradhat nálam és úgy is tudok shortolni?

Nem tudom érthetően kérdeztem-e?

Égis

#65304 Tibeee

Tudja valaki mi van az Égissel, hogy igy viszik mint a cukrot, a forint nem indokolja a +5%-ot! És még ott is viszik mint állat!

Re: nincs cím

#61277 Amatoregy Előzmény: #60992

attól függ.

Kbc-nél igen. eRSTÉNÉL LEHET, HOGY KÉT NYITOTT POZID LESZ, HA NEM A ZÁRÁS GOMBRA KLIKKELSZ...

határidős pozit hogy leh…

#60992 joco9

határidős pozit hogy lehet zárni pl: van short pozim veszek ugyanannyi long pozit ezáltal zárodik automatikusan?(bux0912)

Re: kérdés????????????

#56210 Ozzy_ Előzmény: #56184

www.kbcequitas.hu

SMS-ben is elfogad megbízást: SMSBroker.

Vagy az Erste, ott meg a brokert kell felhívnod.

kérdés????????????

#56184 feketemelos

Sziasztok !

Egy részben megbízhatatlan internetkapcsolattal rendelkezem. Tehát a kereskedéshez telefonos megbízásokat is kellene adnom. Ti melyik brókercéget ajánlanátok? Segítségeteket előre is köszönöm!

#55975 tthhqq Előzmény: #55918

Ezt nem értem, ha Phylaxiára azt a 15 milliót ráöntenék, akkor leesne 1-2 Ft-ra???

#55900 csapa Előzmény: #55866

Nem kell. Akkor lépj be a Netbroker programba (Ne a netbrokerpro-ba!!!!!). Ott van számla analitika, kompletten készen!

De valamit nem értek, ha meg van a pakkod amit vettél, akkor a > számlainformációk > saját kötések : menüpont alatt ott kell legyen a pontos kötési trade!

#55866 Pityke35 Előzmény: #55854

De ott csak a tegnapi záróval számolt értéket találom, (3540) én pedig 3597-en vettem.

Ezeket a vételeket külön kell jegyzetelnem? Ha több pozim van az átlagomat papíron kell kiszámolnom?

#55854 csapa Előzmény: #55782

Ha meg van még a pakk, akkor jobbra fent a "számlainformációknál" !

A Netbrokipro-n hol tudo…

#55782 Pityke35

A Netbrokipro-n hol tudom megnézni a tegnapi vételem árát?

Re: Erste

#54741 kerikoma Előzmény: #54222

Tegnap dícsértem erre ma nézem, hogy ismét eladhatnám azt a pakkot amit tegnap dobtam 3560-on! Az egyenlegközlőbe jól van nyilvántartva, de a kereskedésnél hozza, hogy eladhatnám. Nem tudom mi tévő legyek?

#54733 obama Előzmény: #54672

stop szintek szerintem a következők: 520 500 481 465 és alatta a rés ha ezeket átviszi akkor innen egyre nehezebben vergődik 600-hoz. Itt csemegézzél szerintem:). Te tudod, hogy a portfoliód mit bír el.