viszonylag jól tartja magát még egyelőre 400 Ft körül
viszonylag jól tartja magát még egyelőre 400 Ft körül
á ! dehogy :o( nem találok én olyat, aki elvenne :o))) pedig de jó lenne felhívni, hogy láttam egy szép ruhát és megvehetem -e az ő kontójára :o)
hosszabbra gondoltam én is :o) szóval nálam vétel.
nem érdekel közben dax mit csinál.
sztem eshet még bőven, de tipikusan nagyot bukni nem lehet vele hosszabb távon a 400 alatti vételekkel (egyelőre)
amíg a dax nem zúg be
egyébként elég gyengus ez
391 mai alj - eddig
lassan majd vehető , nem kell besz..rni
egyelőre )
A jó isten sem tudja,az 1.4 eddig megfogta,de egy rosz hir és esik mint a kő,nem is merek belenyúlni 1,3 felett,majd a hirektől függ.
sztem 1,3 lesz a korrekció alja. Sztem trendforduló van benne és az emelkedés korrekciója zajlik.
Sztem egyébként egész bankszektorban végleges trendforduló van
Lesz még lejjebb is ,egyelőre nem vettem vissza az 1,61 es kiszórást.
a vezetőség novemberben fogja bemutatni az új üzleti tervet, mert az idei eredmények alulmúlták a várakozásokat kb -40%-kal és az év hátralévő részében se várnak javulást
+
2012. aug. 14. – Az Equinet (?) osztrák bank drasztikusan csökkentette a Commerzbank célárát, az eddigi 2,5 euróról, 1,2-re módosította.
A Nomura semlegesről alulteljesítőre minősítette le a Commerzbankot. A célárat 1,4 euróról 1,3 csökkentették.
1,42 (20 napos) kicsit megfoghatja, majd csinálhat felfelé egy kört!
Menekítik a pénzt a bankokból
http://www.vg.hu/gazdasag/menekitik-a-penzt-a-bankokbol-386609
"Ugyanebben az időszakban hét másik euróövezeti ország – beleértve Franciaországot és Németországot – pénzintézeteiben 300 milliárddal nőtt a betétállomány, valószínűleg nem áll távol a valóságtól azt feltételezni, hogy a pénzmozgások összefüggenek."
vg.