Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Re: nincs cím

#557613 picirigo Előzmény: #557598

Ha olyan állapotban leszünk mint tavaly, felőlem a dalai Láma is ott lehet :)))!!!

#557598 Bendeguz Előzmény: #557589

Ok. Nincs ellenvetésem, nekem totál mindegy. De lehetőleg csak összeszokott párok jelenjenek meg :)

#557516 Bendeguz Előzmény: #557441

Szerintem senki se hozzon barátnőt, feleséget, mert garantált az összeveszés. Segg részegen mindenkiből előjön az állat, de mindenkinél másképp. Az se volna jó, ha a kangörcs állna egyesekbe :) Tavaly Longshort V barátnője jó arc volt, ide is beregisztrált talán házinyúl néven? :)

#557452 picirigo Előzmény: #557444

Az ivásával nem volt ott semmi gond...csak hajnalba rájött a "bolyonghatnék" szobáról-szobára!!! :D....tényleg ki is volt Ő???

Tavaly is volt egy lány.…

#557443 picirigo

Tavaly is volt egy lány...szépen mosogatott!!!

:D:D

#557439 KawaBazsy Előzmény: #557433

Drukkolunk! Amúgy mindenki csak finoman fog lebeszélni az oldalbordáról, az ő érdekében.. :-)

#557433 taresz Előzmény: #557159

Anyósülés nem tudom foglalt lesz-e. Igazából azért dobtam be az asszonyos dolgot, hogy megnézzem milyen reakció érkezik. Komoly ellenvetést nem találtam, így nekem mind1 jön vagy sem. Eddig van Kawa, Herceg, Te, meg Mi ketten vagy Én egyedül. 2 szabad hely még lenne is.

(Még egyszer írom, hogy csak jövő hétvégén lesz egész biztos.)

Matgab akar jönni idén,…

#557192 KawaBazsy

Matgab akar jönni idén, vagy megint súlyos mellkas szőrtelenítő műtétje lesz? :-)