Ha olyan állapotban leszünk mint tavaly, felőlem a dalai Láma is ott lehet :)))!!!
Ha olyan állapotban leszünk mint tavaly, felőlem a dalai Láma is ott lehet :)))!!!
Ok. Nincs ellenvetésem, nekem totál mindegy. De lehetőleg csak összeszokott párok jelenjenek meg :)
Nálunk ez egy kicsit másképp működik........ szerencsére.
Szerintem senki se hozzon barátnőt, feleséget, mert garantált az összeveszés. Segg részegen mindenkiből előjön az állat, de mindenkinél másképp. Az se volna jó, ha a kangörcs állna egyesekbe :) Tavaly Longshort V barátnője jó arc volt, ide is beregisztrált talán házinyúl néven? :)
Az ivásával nem volt ott semmi gond...csak hajnalba rájött a "bolyonghatnék" szobáról-szobára!!! :D....tényleg ki is volt Ő???
Ahhoz, h bárki kinyalja a sejhajom nem kell lekötözni, elég ha lefogtok.. :-)
Meg szépen ki is akadt a közepére, amikor a párja atomrészegre itta magát.. :-)
Nyugi csak Bazsyt kell lekötözni... annyi kötelem meg van, úgyhogy nyugodtan hozhatod :)
Drukkolunk! Amúgy mindenki csak finoman fog lebeszélni az oldalbordáról, az ő érdekében.. :-)
Anyósülés nem tudom foglalt lesz-e. Igazából azért dobtam be az asszonyos dolgot, hogy megnézzem milyen reakció érkezik. Komoly ellenvetést nem találtam, így nekem mind1 jön vagy sem. Eddig van Kawa, Herceg, Te, meg Mi ketten vagy Én egyedül. 2 szabad hely még lenne is.
(Még egyszer írom, hogy csak jövő hétvégén lesz egész biztos.)
:))))))))))))))))))))))))))))
Írd ki légy szíves... lássuk a jelentkezőket... ki a bátor? :)
Matgab akar jönni idén, vagy megint súlyos mellkas szőrtelenítő műtétje lesz? :-)
Azt hittem alszotok még rá párat! :D