Már rég megtörtént :) Ne igyál annyi metilt, mert romlik tőle a látásod! :)
Már rég megtörtént :) Ne igyál annyi metilt, mert romlik tőle a látásod! :)
Úgy néz ki mi a tavalyi csapattal megyünk,Picirigó,én fix,és várjuk Bendegúz és Fornit jelentkezét! :D
Hú de jó lenne pedig elmenni...csak sajnos nálunk rengeteg a munka mindig...
anyósülés gondolom foglalt :), szorítsatok már nekem is egy helyet! Kösz
Ok, én is akkor Taresznál egy helyre befizetek. A többi meg majd kiderül. Nem is tudom már, tavaly ki főzött..
Azé minden jöttmentet én sem veszek fel.:-)
Ha bírok menni akkor nincs akadálya. Eddig úgy van, hogy igen, de biztos csak jövő 7végén lesz.
köszi szépen! Én megyek és stoppolnék Tareszhoz, ha ilyen jófej és felajánlja sofőrködést:)Kiírjam idén is az eseményekbe?0
Rendben van. Közkívánatra a dátum a III. EST (Erdőbényei Stockis Találkozó) időpontjára 2012.10.20. Várom szeretettel a jelentkezőket... program, kaja, pia számítás ennek ismeretében kerül kialakításra... Hajrá! Várom a jelentkezéseket!!!
Rendben van. Közkívánatra a dátum a III. EST (Erdőbényei Stockis Találkozó) időpontjára 2012.10.20. Várom szeretettel a jelentkezőket... program, kaja, pia számítás ennek ismeretében kerül kialakításra... Hajrá! Várom a jelentkezéseket!!!
:-)
Mindenképp Pestnek mennék. Kertek alatt nagyon trágya az út, televerve fényképésszel.
hüleség...
ha pest felé indulsz akkor menjél nyugatnak..
akkor nincs duplikáció, kicsit belehúzol és ott is vagy.
legalább lesz 40.000 km-es tesztátlag fogyasztásod... (meg az utasoknak).
Szoval több esélyes, hogy miért fogtok bekerülni a g book-ba.. :)
Úgy tudom Ti a "bor" őshazájából érkeztek. Akkor elég Kecskemétig buszozni.:-)
na ne kavarodjanak itt a szekták... :)
Helyes! Akkor találkozunk itt, Pécelen, beljebb nem is kell menni, Herceg majd kijön a kék busszal.. :-)
:))) azt hittem a kocsid öt fős, de Bazsy elfér a csomagtartóban :)