Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

MIND tipusu megbizas

#571969 DrWatson

Sziasztok!

Tudtok olyan kereskedesi platformrol, ahol MIND tipusu megbizast lehet adni a BET-re (azaz ne legyen reszteljesites, csak egyben)? A PETI-n es a Randi-n nem latok ilyen opciot. Ha jol emlekszem Erste Netbrokerben van ilyesmi, de nekik kicsit magasak a dijaik... Szoval van valami tippetek?

Koszi!

allinone trading tool

#562836 ang3lt

Sziasztok

Egy kis segitseget szeretnek kerni. Egy olyan toolt keresek ahonnan kozvetlenul lehet megbizasokat adni es van charting resze is egyben. Pl mint a metatrader.

A lenyeg az lenne hogy legyen real time adat indexekhez, reszvenyekhez, futuresekhez(index/reszveny) es forexhez, lehetoleg minden world wide. A kis nyomi BUXunk is kene =)

Nem CFD! Ilyen van? Vagy csak almaimban? =)

Jah es demo szamlat is lehessen nyitni =)

A 'nagyok' mit hasznalnak?

Biztos en vagyok a hulye de nem talaltam ilyet. Vagy csak rossz helyen keresem...

Ricsi

Kiprobaltam azt is amit te hasznalsz tenyleg nagyon popec de mind CFD...ha megmutatnad hogy hogy latod ott az 'eredeti' ertekeket azt nagyon megkoszonnem. De pl sima bux nincs is benne. Vagy nem talaltam.

Elore is koszi!

T

allinone trading tool

#562835 ang3lt

Sziasztok

Egy kis segitseget szeretnek kerni. Egy olyan toolt keresek ahonnan kozvetlenul lehet megbizasokat adni es van charting resze is egyben. Pl mint a metatrader.

A lenyeg az lenne hogy legyen real time adat indexekhez, reszvenyekhez, futuresekhez(index/reszveny) es forexhez, lehetoleg minden world wide. A kis nyomi BUXunk is kene =)

Nem CFD! Ilyen van? Vagy csak almaimban? =)

Jah es demo szamlat is lehessen nyitni =)

A 'nagyok' mit hasznalnak?

Biztos en vagyok a hulye de nem talaltam ilyet. Vagy csak rossz helyen keresem...

Ricsi

Kiprobaltam azt is amit te hasznalsz tenyleg nagyon popec de mind CFD...ha megmutatnad hogy hogy latod ott az 'eredeti' ertekeket azt nagyon megkoszonnem. De pl sima bux nincs is benne. Vagy nem talaltam.

Elore is koszi!

T

kbc

#558561 Fornit

Szenzációs akció októberben!

A világ legnagyobb tőzsdéjeként számontartott New York Stock Exchange-en most minden 10 ezer dollár alatti tranzakció csak fix 4 dollárba kerül. Kereskedjen a Wall Street-en szinte ingyen olyan óriáscégek részvényeivel , mint a Coca-Cola, a McDonald's, vagy a Ford!

Egy 0,35 M ft feletti poziciónál már olcsóbb mint a bét :)

Re: Portfolio Global

#556158 Ricsi Előzmény: #556155

Lehet, hogy hétvégén tartanak karban, néha én sem tudok belépni az éles számlámra másik szolgáltatónál.

#556155 ang3lt Előzmény: #556147

ez eddig failed

nyitottam egy demo szamlat es letoltottem a protrader platformot de telepites utan Application errort kapok es elszall. Gondoltam ok akkor majd a Nano trader. Telepitettem de inditasnal domain-t is ker en viszont csak felhasznalot es jelszot kaptam. Ha igy akarok csatlakozni azt mondja hogy there are no permissions for the given user. Na ez eddig 2bol 0 a matetradert pedig nem szeretem =)

#556150 ang3lt Előzmény: #556147

koszi! Tetszik atnyalazom bar ezzel a CFD dologgal meg nem vagyok teljesen kepben.

Egyelore BUX hatarido-vel kereskedem de ahogy ertem az is elerheto ebbol.

Koszi megegyszer!

Portfolio Global

#556127 ang3lt

Sziasztok

Errol szeretnek kerni velemenyeket.

http://www.portfolio.hu/tozsde/global/

Elvileg minden benne van ami kell. Real time adatok a BETre is es meg egy rakas mas exchange-re, plus forex, futures, cfd minden. A felulet egy az egyben a saxoban platformja. Tehat nem csak elemzo hanem kozvetlenul lehet belole kereskedni. Valaki hasznalaja?

Koszi

Re: nincs cím

#552517 Ricsi Előzmény: #552412

Teljesen...

Sem a kormány, sem a cégek nem veszik tudomásul, unióban vagyunk, és ami másutt ingyenes, azért itthon sem lehet pénzt kérni. Ami másutt olcsó, itthon sem lehet drága (lásd szlovák rendszám).

#552412 Fornit Előzmény: #552071

Itt meg pénzért van USA real, 1-es könyv.

Ingyen nézem az ötöst, hülyék ezek :))))

#552268 Tapasz Előzmény: #552267

Hello! Én is a Randomnál vagyok, tudtommal csak Béta piacon kereskedhetsz külföldi részvénnyel

#552267 Roberrtto Előzmény: #552040

Ha jól olvastam, hallottam valahol, hogy a randomnál lehet majd külföldi részvényekkel is kereskedni. Ebből mi igaz?

Ha olyan jó árakon lehet majd mint a magyar piacon akkor egy ügyfelük már van:)

#552263 ikszf Előzmény: #552071

Múltkor volt róla egy interjú a Concorde-al, hogy a forgalomcsökkenés közepette felértékelődik a nem forgalom alapú bevételek szerepe. Van benne realitás.

#552077 Waszeitung Előzmény: #552071

Ebben az országban a kevéske reálbéredből s lényegesen többet húznak le mint egy épkézláb országban...ez is egy Hungaricum!