Ez olyan, mint a "taktikai jellegű visszavonulás" és az "azért puha, hogy ne fájjon".
Ez olyan, mint a "taktikai jellegű visszavonulás" és az "azért puha, hogy ne fájjon".
A folytatás sem kecsegtet semmi jóval :-) 180 nap?? Ugyan már ! E-kakinak is van olyan követelése, ami már több mint 1 éves ....
Jó a cikk, sajnos itt tartunk. Máséval verik a csalánt.
Mondjuk az árbevételnek már csak 12%-át adják a hazai állami-önkormányzati fogyasztók
Sokan irigylik ám az ilyen év üzletembere címet.... Pedig okuk az mondjuk nincs rá, mert pont nem ér semmit az egész (tisztelet a kivételnek), ahogy látjuk is.
Hajdanán, volt szerencsém személyesen ismerni az év "merész újítója " cím büszke tulajdonosát . Hááááááát....
Természetesen Csabika is a közeli ismerősöm! :-)
Hathor féle impresszinista Elliott a 365ös emelkedéstől kezdve :D
minden tiszteletem mellett megjegyezném, hogy a bukóm azért lett akkora, amekkora, mert én is hittem az év üzletembere mesében. Ha akkor ezt pont leszarom, még 0-ás történet is lehetett volna belőle. Kívánom, hogy ne legyen csőd (és meglegyen a célárad), de az nem azért nem lesz, mert az év üzletembere, hanem pont azért lesz sajnos.
ez a nap linkje,nem vitás :-)
ha ebből csőd lesz, azért remélem egy újságcikket megér az indexen mondjuk, hogy emberünk 2011 év üzletembere az EY szerint. Tartok tőle, nem lesz ilyen cikk.
"Próbálják lefelé nyomni erővel az árfolyamot, ahogy eddig is tették. Eggilór, ájkóska és Jójjzsika. "
Hááát, az utóbbi hónapokat nézve, nem mondhatjuk, hogy a próbálkozásuk sikertelenségbe fulladt volna.
fúj,ez nekem már túl perverz,mint a hanta tata, apropó maci szabin van? stílus,elegancia,nem ismerős? :-))) http://www.perverz.hu/
Vagy kik! :-)
Egyrészt igaz, másrészt viszont egy léha nő sem mindig kapható, mint ahogy jó pillanatban könnyű préda lehet a szende kis Kató ... / bocs/
Vihette volna más is a gyémántot. Csak hagyta, hogy "kiszervezzék" az orra elől.
Egyébként az szokványos, hogy egy kukába való cég, csillogó gyémántot tartson a páncélba ugye? Na ugye!
Vannak olyan hölgyek ahol a végkifejlet borítékolható, max az a kérdés, hogy ki. :)
Ez most ahhoz hasonlatos, mintha mondjuk tízen söröznénk, és azon vitatkoznánk, hogy igen csinos hölgy ismerősünket +dugják e az aznap esti bulin.
Istenkém, mindannyian tudjuk, hogy ezer dologtól függhet, ember nem mondja meg biztosra a végkifejletet. Viszont lehet rajta csámcsogni, találgatni, elméleteket gyártani, stb.
már minek,már zárták a shortokat.
Próbálják lefelé nyomni erővel az árfolyamot, ahogy eddig is tették. Eggilór, ájkóska és Jójjzsika.
nem kiszervezett,de finom vagy hanem pofátlanul kilopott :-)