Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Nem semmi

#556940 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556935

A folytatás sem kecsegtet semmi jóval :-) 180 nap?? Ugyan már ! E-kakinak is van olyan követelése, ami már több mint 1 éves ....

#556938 Protein Előzmény: #556935

Jó a cikk, sajnos itt tartunk. Máséval verik a csalánt.

Mondjuk az árbevételnek már csak 12%-át adják a hazai állami-önkormányzati fogyasztók

#556937 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556933

Sokan irigylik ám az ilyen év üzletembere címet.... Pedig okuk az mondjuk nincs rá, mert pont nem ér semmit az egész (tisztelet a kivételnek), ahogy látjuk is.

Hajdanán, volt szerencsém személyesen ismerni az év "merész újítója " cím büszke tulajdonosát . Hááááááát....

Természetesen Csabika is a közeli ismerősöm! :-)

#556933 vincentlauria Előzmény: #556863

minden tiszteletem mellett megjegyezném, hogy a bukóm azért lett akkora, amekkora, mert én is hittem az év üzletembere mesében. Ha akkor ezt pont leszarom, még 0-ás történet is lehetett volna belőle. Kívánom, hogy ne legyen csőd (és meglegyen a célárad), de az nem azért nem lesz, mert az év üzletembere, hanem pont azért lesz sajnos.

#556927 vincentlauria Előzmény: #556878

ha ebből csőd lesz, azért remélem egy újságcikket megér az indexen mondjuk, hogy emberünk 2011 év üzletembere az EY szerint. Tartok tőle, nem lesz ilyen cikk.

#556926 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556906

"Próbálják lefelé nyomni erővel az árfolyamot, ahogy eddig is tették. Eggilór, ájkóska és Jójjzsika. "

Hááát, az utóbbi hónapokat nézve, nem mondhatjuk, hogy a próbálkozásuk sikertelenségbe fulladt volna.

#556920 nemértem Előzmény: #556914

Egyrészt igaz, másrészt viszont egy léha nő sem mindig kapható, mint ahogy jó pillanatban könnyű préda lehet a szende kis Kató ... / bocs/

#556919 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556903

Vihette volna más is a gyémántot. Csak hagyta, hogy "kiszervezzék" az orra elől.

Egyébként az szokványos, hogy egy kukába való cég, csillogó gyémántot tartson a páncélba ugye? Na ugye!

#556914 Fornit Előzmény: #556912

Vannak olyan hölgyek ahol a végkifejlet borítékolható, max az a kérdés, hogy ki. :)

#556912 nemértem Előzmény: #556901

Ez most ahhoz hasonlatos, mintha mondjuk tízen söröznénk, és azon vitatkoznánk, hogy igen csinos hölgy ismerősünket +dugják e az aznap esti bulin.

Istenkém, mindannyian tudjuk, hogy ezer dologtól függhet, ember nem mondja meg biztosra a végkifejletet. Viszont lehet rajta csámcsogni, találgatni, elméleteket gyártani, stb.

#556906 Dicsák Előzmény: #556901

Próbálják lefelé nyomni erővel az árfolyamot, ahogy eddig is tették. Eggilór, ájkóska és Jójjzsika.