Jó lesz, ha csipkeded magad, mert amiken most vacilálsz, azok elavult típusok lesznek, mire elhatározod magad, valamelyik mellett..)))
Jó lesz, ha csipkeded magad, mert amiken most vacilálsz, azok elavult típusok lesznek, mire elhatározod magad, valamelyik mellett..)))
nem rossz. Foatalabbat szeretnek. Valahogy fixa ideam, hogy 6 ev es 80 e km felett nem veszel autot.
amiben ultel az nincs. Helyette 170 le 2.0 pdtdi, dsg valto highline, krem borbelso.
és miért tettél ilyet? nem logikus..
benzinbe szoktak rakni 1-2 dl alkoholt,hogy a vízzel keveredjen és elégjen..
Próbáltam anno. Semmilyen hőfokon nem keveredik. Füstölésig, gőzölésig hevítve sem.
Én nem tudom..ha nem vagy vegyész nem állíthatod biztosan.. melegen még keveredhet is..
Én nem adok 6gurigát egy autóért.. 2,5évesen megveheted féláron....bukja a gazdája a havi 100ezret..
2,5 évesen vettem 3,2ért 41.000Km-el.. új ára 5.990e..
tehát km-enként 68Ft elreppent neki..
hitelre vette és amit odaadtam neki még ráfizetett 260at..úgy lett nullán..
így menekült a rabságból..amúgy 3.65ért hirdette..mondtam nekem ennyit és..elmondtam neki viszonyszámom..
Ritka magy marhaság. A fékolaj és a motorolaj nem elegyedik, nem keveredik, nem oldódik egymásban. Az olajsár tökéletes biztonságban van a fékolajos mutatvány közben.
jaja toyota nem designer autó :) nem is azért veszik, de belül sztm igényes és jól összeszerelt. Én terra solban ültem vagy micsoda. avensis is 11 körül eszik, igazi hajó. :) Ritka bumszli orral:)
Kettő közül nekem is mazda6 kéne, főleg az új
beültem és..egy núdli..de ár-érték arányban nagyon jó..igavonónak kiváló a toyota
a mazda 6 a mai napig tetszik..szeretem a formáját..jó ránézni.. nekem sokat eszik mert nyomom és sok a város 2k benzines..kb 11l az átlag a kompjuter szerint..ez van...150LE nem egy ferrari de kellmes...imádja a 160at.
130nál elmegy 7-7,5 literrel.. tempomattal jobban fogyaszt.. de nem érdekel...imádok vezetni..8órát is elvezetek fáradság nélküll
egyszer 13 óra alatt 1350 km Belgium..egyszuszra,..
kicsi a tankja, de egyéként elég jó. Hatótávolsága 400km, vicc
még ez is játszott..de nagyon jellegtelen..de nagyon megbízható
amikor autót bakartam venni..csináltam egy viszonyszámot..az alapja az volt (én nem bírom a dízelt)
- a mai autók simán elmennek 10évig
-a mai benzinesek hiba nélkül mennek 150ezer km-t..a többi ajándék..
ebből csináltam egy viszonyszámot..egy ár érték arányt..
csináltam egy tizes, egy 5ös és egy 3as listát.. beszedtem infókat melyik autónak hol a nagyszervize..mennyibe kerül..ami az autó értékének a 10-20%-a is lehet
nekem az 5 ös lista
- citroen C5 gyorsan kiesett
- opel vectra c baromi ronda..kuka insignia tetszett de baromi drága..
- honda accord..belement a 3ba
- mazda 6 a 3ba került..ő győzött
- volvo 60..majomkodós..sok a hiba..kiesett
- toyota yaris..jellegtelen
most belekerülne nekem az opel és volvo helyett a
- nissan qashqai
- kia sportage
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_sport_kombi_2.0_cdh_gt_xenon_bor_bose_hifi_-6152141
az elöbbit csak példának raktam de ez nem is rossz.. sztem
cseréld majd le erre, olyan szép http://www.netcarshow.com/peugeot/2001-406_coupe/1024x768/wallpaper_03.htm :)
igénytelen..ha nem nyomod keveset fogyaszt.. a benzines is elmegy 130at 7,5 literrel..
kényelmes...kellően nagy..nemigen lopják..még a sima 5ajtósba is befér egy ló..
a dizelnél a 150.000km-nél van egy kb 150ezres szervízdíj..ezért adják el pár kilométerrel alatta..
ennél a tipusnál a legritkább a km-eltekerés.. mert állítólag minden telemetriánál ott a km..és bármelyik szervíznél lekérhető az autó teljes élete.
Nem baj, de anyakának kicsit nagynak tartottam a passatot, amúgy tetszett. Neked még megvan?