ma sokat osztották az öreget azért morcos.
vagy nem vette be az esti orvosságokat
ma sokat osztották az öreget azért morcos.
vagy nem vette be az esti orvosságokat
Már elnézést, de engem gyanúsítgatott KGT-vel Ma.ci. Olyan környezetben szocializálódtam, ahol a pofont, legyen akár verbális, vissza szokták adni.
Ede, Ma.ci, van még valaki?
valószinű nem manci..:-)
Nekem, már csak Ede marad.
Ma.cinál nem lőttem mellé, vannak egyebek is a netről. De egyelőre ennyi elég.
Egyre idegesebb Lupin bá, egyre több a személyeskedés.
ez az ede nem jött be. ennyi erővel macikánál is mellé lőhetett.
Nem, Ede, ezek nem Zuglóból jöttek.
Ma.ci jött azzal, hogy én állítólag hülyítettem a régmúltban, ami persze nem igaz, viszont elégtételt követel. A KGT-s hazudozása sem tett jót.
Mivel akkoriban nagyjából sejtettem, hogy ki mivel foglalkozik, milyenek a nézetei és hogyan kereskedik, nem volt nehéz beazonosítani, főleg, hogy a nick és a név között szoros korreláció volt. Csak az akkoriban végzettek és a doktori iskolát végzők listája kellett hozzá. A pontot pedig ő tette fel ma, a hideg csillagvizsgálós termekkel.
Egyébként Ma.ci a foglakozásának igen megbecsült embere.
A kazánkovácsok viszont nem szeretik a b*szogatást.
:-) Ez jó volt! ( mondjuk tényleg f*ngom sincs a nemtom miről)
http://szakkepesites.hu/szakmak/inszeminator_(lo).html
Ha minden kötél szakad, lehet megpróbálkozok ezzel a kihívásokkal teli szakmával. (Oszt a juh és kecske szakot is felveszem).
ezek a nem publikus infók is zuglóból jöttek? maga nem is kgt-s inkább kgb-s
"ha beugrott akkor van remény agyilag"
Én is úgy gondolom, Ma.ci, hogy talán nem reménytelen az agyműködésem. Azok régi szép idők, amikor még gr*****n néven nyomult, ugye Ma.ci.
Egyébként V.T. akadémikus környezetéből számtalan aktív tőzsdés került ki. Ön is lehetett volna egy L.T., ha nem a tudományt választja.
Továbbra is várom KGT-vel való állítólagos kapcsolatom tudományos levezetését.
Pacika, f*ngja sincs, miről van szó. Még a kedves papája is csak az inszeminátor fecskendőjében volt, amikor azon dolgok történtek.
A világért sem szeretném megzavarni ezt a minimum 2 hete tartó kis előjátékot...., de Ön az év hantása cím mellé simán megkapja majd ajándékba az év szelektív memóriája címet is!
"A vízbe nyomott labda felfele szeretne törni."
Ma.ci jobban ért a hidrodinamikához, mint én, de ebből a labdából már kilopták a szelepet.
6nap csökkenésre ma vissza lett húzva záróra az árfolyam, amivel 6.napra csináltunk egy szép dojit háromszög aljon.
E-star napos:
http://postimage.org/image/936t2iebj/full/
E-Star órás:
http://postimage.org/image/gn4fv52hx/full/
Órás charton megmaradt a divergencia az árfolyam és Stochastic indikátor között. Árfolyam csöpög, de indikátor már régen felfefele mutat.
A vízbe nyomott labda felfele szeretne törni.
Csökkenő ék szerű beszűkülés, amiből általában felfele megy az árfolyam.
Ezt támasztaná alá napos doji is.
Kisbüfiket csavargatták a napokban, kitől mit tudnak még elszedni.
Már nincs nagyon mit elvenni, vagy már minden mindegy állapot van.
Már csak 20kereskedési nap van kb.. ezt a befektető féllábon is kibírja már, nincs mire eladni, ha 5000en is tartotta.
Shortosnak el kell gondolkodnia lassan, mire fel üti..
Yo estét!
Pedig Ma.ci, ma beugrott a múlt. Már hetek óta gyanús volt, de mondom magamnak, hogy ugyan már, ha valaki a káosz fizikájával birkózik, az nem lehet ennyire síkhűlye a bitekhez. De lehet.
Amúgy továbbra is várom a lepel lerántását állítólagos KGT kapcsolatomról.
a mogyizása után ez erősen kétséges még a O lábú "focista" zöldséges szerint is )))
Nyugi. Ma is bebizonyosodott, hogy a memóriámmal és a kombinációs képességemmel egyelőre semmi baj. Ugye Ma.ci?