Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Nem semmi

#556665 Arsene Lupin Előzmény: #556660

Már elnézést, de engem gyanúsítgatott KGT-vel Ma.ci. Olyan környezetben szocializálódtam, ahol a pofont, legyen akár verbális, vissza szokták adni.

Ede, Ma.ci, van még valaki?

#556662 Arsene Lupin Előzmény: #556657

Nekem, már csak Ede marad.

Ma.cinál nem lőttem mellé, vannak egyebek is a netről. De egyelőre ennyi elég.

#556653 Arsene Lupin Előzmény: #556643

Nem, Ede, ezek nem Zuglóból jöttek.

Ma.ci jött azzal, hogy én állítólag hülyítettem a régmúltban, ami persze nem igaz, viszont elégtételt követel. A KGT-s hazudozása sem tett jót.

Mivel akkoriban nagyjából sejtettem, hogy ki mivel foglalkozik, milyenek a nézetei és hogyan kereskedik, nem volt nehéz beazonosítani, főleg, hogy a nick és a név között szoros korreláció volt. Csak az akkoriban végzettek és a doktori iskolát végzők listája kellett hozzá. A pontot pedig ő tette fel ma, a hideg csillagvizsgálós termekkel.

Egyébként Ma.ci a foglakozásának igen megbecsült embere.

A kazánkovácsok viszont nem szeretik a b*szogatást.

#556633 Arsene Lupin Előzmény: #556613

"ha beugrott akkor van remény agyilag"

Én is úgy gondolom, Ma.ci, hogy talán nem reménytelen az agyműködésem. Azok régi szép idők, amikor még gr*****n néven nyomult, ugye Ma.ci.

Egyébként V.T. akadémikus környezetéből számtalan aktív tőzsdés került ki. Ön is lehetett volna egy L.T., ha nem a tudományt választja.

Továbbra is várom KGT-vel való állítólagos kapcsolatom tudományos levezetését.

#556632 Arsene Lupin Előzmény: #556612

Pacika, f*ngja sincs, miről van szó. Még a kedves papája is csak az inszeminátor fecskendőjében volt, amikor azon dolgok történtek.

#556612 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556595

A világért sem szeretném megzavarni ezt a minimum 2 hete tartó kis előjátékot...., de Ön az év hantása cím mellé simán megkapja majd ajándékba az év szelektív memóriája címet is!

Re: nincs cím

#556610 Arsene Lupin Előzmény: #556609

"A vízbe nyomott labda felfele szeretne törni."

Ma.ci jobban ért a hidrodinamikához, mint én, de ebből a labdából már kilopták a szelepet.

6nap csökkenésre ma viss…

#556609 Hathor

6nap csökkenésre ma vissza lett húzva záróra az árfolyam, amivel 6.napra csináltunk egy szép dojit háromszög aljon.

E-star napos:

http://postimage.org/image/936t2iebj/full/

E-Star órás:

http://postimage.org/image/gn4fv52hx/full/

Órás charton megmaradt a divergencia az árfolyam és Stochastic indikátor között. Árfolyam csöpög, de indikátor már régen felfefele mutat.

A vízbe nyomott labda felfele szeretne törni.

Csökkenő ék szerű beszűkülés, amiből általában felfele megy az árfolyam.

Ezt támasztaná alá napos doji is.

Kisbüfiket csavargatták a napokban, kitől mit tudnak még elszedni.

Már nincs nagyon mit elvenni, vagy már minden mindegy állapot van.

Már csak 20kereskedési nap van kb.. ezt a befektető féllábon is kibírja már, nincs mire eladni, ha 5000en is tartotta.

Shortosnak el kell gondolkodnia lassan, mire fel üti..

Yo estét!

#556604 Arsene Lupin Előzmény: #556603

Pedig Ma.ci, ma beugrott a múlt. Már hetek óta gyanús volt, de mondom magamnak, hogy ugyan már, ha valaki a káosz fizikájával birkózik, az nem lehet ennyire síkhűlye a bitekhez. De lehet.

Amúgy továbbra is várom a lepel lerántását állítólagos KGT kapcsolatomról.

#556603 macika Előzmény: #556595

a mogyizása után ez erősen kétséges még a O lábú "focista" zöldséges szerint is )))

#556595 Arsene Lupin Előzmény: #556589

Nyugi. Ma is bebizonyosodott, hogy a memóriámmal és a kombinációs képességemmel egyelőre semmi baj. Ugye Ma.ci?