Regisztráció Elfelejtett jelszó

♥VIDEOTON FC ♥

Videoton FC 2012.10.04. 19:00 Sporting CP ((STORY 4 CSÜTÖRTÖK 19:00))

#559398 Biborka89

Paulo Sousa: "A csütörtök esti mérkőzésen mindkét csapat győzelemre fog játszani, ebben biztos vagyok. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a Sporting egy nagyon jó csapat, ráadásul hosszú ideje igen komoly eredményeket érnek el nemzetközi szinten is. Az, hogy milyen összeállításban lép pályára az ellenfelünk, nem a mi dolgunk. Nekünk az a célunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból, és megnehezítsük a Sporting dolgát. A mérkőzés előtt nem írnám alá a döntetlent, úgy lépünk pályára, hogy le akarjuk győzni portugál ......................................Sá Pinto: "Számomra nincs olyan, hogy egy csapat egy csoportban favorit vagy sem. Számomra csak olyan ellenfelek léteznek, akiket le kell győznünk. Sosem úgy állunk neki egy sorozatnak, hogy ott mi vagyunk a legjobbak, hanem, hogy van egy feladatunk, amit meg kell oldanunk. A bajnokságban sincs nagy különbség a csapatok között. Bárki okozhat meglepetést, nekem pedig az a feladatom, hogy minimálisra csökkentsem annak a lehetőségét, hogy bekövetkezik egy-egy ilyen meglepetés. A Videoton védelme ragyogó. Nagyszerűen szűkítik a játékteret, és jól megkomponált játéka van a csapatnak. A kontra-játékot is magas szintre emelték. Fontos, hogy hátul megőrizzük a stabilitásunkat, a célunk pedig egyértelmű: győzni szeretnénk Székesfehérváron." Ha a nem nyer a csapat ,akkor esélytelen a második hely megszerzésére.

Re: ♥VIDEOTON FC ♥

#556546 Arsene Lupin Előzmény: #556540

Az itthon játszók között elképzelhető. Mondjuk én fele pénzért vagyok ugyanolyan ügyetlen, és én is el tudom küldeni az bírókat az anyjukba.

#556540 Keg Jenő Előzmény: #556391

Az ország legjobban kereső élsportolója lett... hentesként korán is kellene ébrednie papa.

#556394 banyaiz Előzmény: #556391

:D Hát egy Neymar nem lesz belőle az már az tisztán látszik, de legalább lelkes Sanyi azt becsülöm benne. Sok magyar focistának példakép lehet, ha már foci nem igazán megy legalább lelkesedés legyen.

#556391 Arsene Lupin Előzmény: #556389

Inkább a technikai alapokra kellett volna megtanítani. Vagy elküldeni hentes-szakmunkásnak.

#556389 Keg Jenő Előzmény: #556388

A Soroksár pályán Én ajánlottam a Szurgentnek gyerek korába papa a Sanyiikát...

#556353 nemértem Előzmény: #556350

Az én nemzeti érzületeimet még jobban hevítené, ha nem csak a 11 játékos, meg az edző nem lenne Magyar, hanem mondjuk a szertáros meg a gyúró sem.

Nem vagyok rasszista, de 11 négerrel a kezdőben valahogy erőltetettnek érezném mondjuk a Fradi iránti rajongásom. Persze, sok házon lobog a Magyar zászló, amit évek óta nem mostak ki, ez olyan hazafias....

Nagyon nagy baj van ezzel társadalommal, egyre többet költ foci sulikra, aranyos tehetséges kis srácok indulnak, aztán gyenge középszerű felnőttek lesznek belőlük.

#556350 Kissherceg Előzmény: #556347

attól még egyedül ez a csapat képviseli nemzetközi porondot az országban, hátterétől függetlenül.

#556347 Arsene Lupin Előzmény: #556343

A Vidiről nehéz lenne jót írni. Külföldi autóbontók hulladékából összerakott tákolmány. Torghelle Sanyi a fedélzeti számítógép. A kerály és pici fia drága hobbija az egész.

#556342 Bendeguz Előzmény: #556258

Ahogy az elején megmondtam :) Kis híján bekajáltam! No de nincs új a nap alatt. Ki is mászok a topicból, nehogy valamit elrontsak.

#556229 Bendeguz Előzmény: #556221

Herr Lupin, pont a szar helyesírása miatt hiszem el végül, hogy ő egy 23 éves hamvas kisasszony. A nők képtelenek helyesen írni.

Torghelle Sanyi ma is ho…

#556226 Arsene Lupin

Torghelle Sanyi ma is hozta magát. Folyamatosan csökken az esélye, hogy valaha is akadémikussá válasszák.