Úgy tartja a mondás, hogy nagyotmondás ellen a nagyothallás a legjobb orvosság.
Úgy tartja a mondás, hogy nagyotmondás ellen a nagyothallás a legjobb orvosság.
az nem érdekel antiguru, hogy a pénzed a klónok kiszedték belőled?
10K sose lesz, ugyebár
hahaha kv-ek ki lesznek fizetve?
ki tud nagyobbat lódítani verseny indult????
kb áprilisban pedig azt mondta nekem a former hogy majd ad 6K-sat nekem 5K-ért
Na, előjöttek a klónok. Pedig az sem segít már a csődön.
Konkrétumokkal jöjjön, kamumedve. Mikor, milyen cég?
az nem semmi,hogy ha hanta papi former-módszerekkel dolgozott egy másik részvény kapcsán. erkölcsi alap akkor aztán van bőven az észosztásra :-) mondjuk ha magából indult ki,akkor könnyű lehetett felállítani a diagnózist :-)
Nem hiszem,hogy ezt kijelenteni,látni,tőzsdei tapasztalat kérdése lenne...
A kettő között nincs összefüggés-----Tőzsdei tapasztalat rálátás a cég dolgaira
Ez egy kicsit másról szól manapság.A NAGY tőzsdések mind fújják,hogy dőlni fog a cég,kötvényekre nem lesz pénz,stb...Az lehet ,hogy dőlni fog,de NEM MOST!A kötvények ki lesznek fizetve.
Egyébként ezt a fajta megkérdőjelezést(kötözködést) jobban el tudom fogadni,mint a lekezelést.Még ha kicsit gyengécskére is sikerült !
Viszlát hétfőn,nagyon ne búsuljatok,ha "véletlen" felfele indul el!! ;)
hiába sérteget hanta papa már rég lejáratta magát a bennfentes infó szövegével amit sose mondott el )))
ráadásul még áldozatnak is kiáltotta ki magát, mi hülék még sajnáltuk is a bukásért
aztán itt meg folyamatosan a torkának ugrik az embereknek
van magában erkölcs és tisztesség egyáltalán?
"eléggé kezdőcske vagyok tőzsdén"
Akkor baromi nagy bátorság olyat kijelenteni, hogy:
"Egyébként egy valamit jobb ha mindenki elfogad:KÖTVÉNYEK KI LESZNEK FIZETVE!!"
Sok közgyűlésük már nem lesz.
Mivel nagyon megmaradt a Tisztelt tag kedvessége,akkor naplózzon már kicsit,hogy kiderítse,ÉN kinek a klónja a lehetek,ha már annak titulált csípőből pár napja!!!
Ja,hogy ehhez meg nem lesz kedve,meg ideje.
Ok,akkor segítek...nem volt előző,másik nick-em sem itt sem,máshol ahol regisztráltam nem olyan rég,mert még eléggé kezdőcske vagyok tőzsdén,viszont emberileg nem mondanám!
Jó lenne ha összekapná magát minden "klónt" kiabáló...
Akinek nem inge,nem veszi...
kicsit dolgozik még rajta és napi rendi pont lehet estarnál is
Ugyanolyan beragadt libák álltak akkor is a másik oldalon, és ugyanúgy csipkedtek. És már akkor is a koromat cikizték. 40 év múlva is ez lesz a téma.
2000 körül volt a nagy bunyóm a Phylben.
inkább 10 évvel ezelőtt keresd :)
jó régen lehetett, legalább 5 év óta vagyok phyl-részvényes, de Lupin napirendi ponttal nem találkoztam :)
hacsak, nem maga volt az, aki javasolta a részvények negyedelését...?? de akkor maga nem kispályás kisbüfi :))
Idézzen, mikor, milyen témában, milyen részvénnyel. És miért csak most jut eszébe, amikor szembesítettem azzal, hogy kamuzik.
Beragadt kamumedve.