Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#556136 taresz Előzmény: #556134

Úgy tartja a mondás, hogy nagyotmondás ellen a nagyothallás a legjobb orvosság.

#556135 exmnbs1 Előzmény: #556086

az nem érdekel antiguru, hogy a pénzed a klónok kiszedték belőled?

10K sose lesz, ugyebár

törölve

#556128 Trianont Tagadó Tibi Előzmény: #556119

az nem semmi,hogy ha hanta papi former-módszerekkel dolgozott egy másik részvény kapcsán. erkölcsi alap akkor aztán van bőven az észosztásra :-) mondjuk ha magából indult ki,akkor könnyű lehetett felállítani a diagnózist :-)

#556124 w_ee_d Előzmény: #556118

Nem hiszem,hogy ezt kijelenteni,látni,tőzsdei tapasztalat kérdése lenne...

A kettő között nincs összefüggés-----Tőzsdei tapasztalat rálátás a cég dolgaira

Ez egy kicsit másról szól manapság.A NAGY tőzsdések mind fújják,hogy dőlni fog a cég,kötvényekre nem lesz pénz,stb...Az lehet ,hogy dőlni fog,de NEM MOST!A kötvények ki lesznek fizetve.

Egyébként ezt a fajta megkérdőjelezést(kötözködést) jobban el tudom fogadni,mint a lekezelést.Még ha kicsit gyengécskére is sikerült !

Viszlát hétfőn,nagyon ne búsuljatok,ha "véletlen" felfele indul el!! ;)

törölve

#556119 macika Előzmény: #556107

hiába sérteget hanta papa már rég lejáratta magát a bennfentes infó szövegével amit sose mondott el )))

ráadásul még áldozatnak is kiáltotta ki magát, mi hülék még sajnáltuk is a bukásért

aztán itt meg folyamatosan a torkának ugrik az embereknek

van magában erkölcs és tisztesség egyáltalán?

#556118 Arsene Lupin Előzmény: #556116

"eléggé kezdőcske vagyok tőzsdén"

Akkor baromi nagy bátorság olyat kijelenteni, hogy:

"Egyébként egy valamit jobb ha mindenki elfogad:KÖTVÉNYEK KI LESZNEK FIZETVE!!"

törölve

#556116 w_ee_d Előzmény: #556097

Mivel nagyon megmaradt a Tisztelt tag kedvessége,akkor naplózzon már kicsit,hogy kiderítse,ÉN kinek a klónja a lehetek,ha már annak titulált csípőből pár napja!!!

Ja,hogy ehhez meg nem lesz kedve,meg ideje.

Ok,akkor segítek...nem volt előző,másik nick-em sem itt sem,máshol ahol regisztráltam nem olyan rég,mert még eléggé kezdőcske vagyok tőzsdén,viszont emberileg nem mondanám!

Jó lenne ha összekapná magát minden "klónt" kiabáló...

Akinek nem inge,nem veszi...

#556114 Arsene Lupin Előzmény: #556112

Ugyanolyan beragadt libák álltak akkor is a másik oldalon, és ugyanúgy csipkedtek. És már akkor is a koromat cikizték. 40 év múlva is ez lesz a téma.

#556108 Zotya32 Előzmény: #556095

jó régen lehetett, legalább 5 év óta vagyok phyl-részvényes, de Lupin napirendi ponttal nem találkoztam :)

hacsak, nem maga volt az, aki javasolta a részvények negyedelését...?? de akkor maga nem kispályás kisbüfi :))

#556107 Arsene Lupin Előzmény: #556105

Idézzen, mikor, milyen témában, milyen részvénnyel. És miért csak most jut eszébe, amikor szembesítettem azzal, hogy kamuzik.

Beragadt kamumedve.

#556106 nemértem Előzmény: #556104

A gondjait illetően nem szeretnék. Az anyagi helyzetét most is, két év múlva is elfogadnám.