9 éve élek Budapesten, ebből 8 év Buda, 1 év Pest. Soha többé Pest! Ezerszer jobb Budán.
9 éve élek Budapesten, ebből 8 év Buda, 1 év Pest. Soha többé Pest! Ezerszer jobb Budán.
még mindig budán lakom, de magyarázzátok :))) bár ettől nem érzem magam másnak :)
Persze, hogy lenézhetnéd, én is lenézem! :-)
Ha Pest és Pécel ég és Föld, akkor Buda és Pest az.... Nem is tudom megfogalmazni, mert az univerzum túl kicsi egy megfelelő hasonlathoz...! :-)
Jó dolog a moderáció az ilyen offoló klónok kiszűrésére, de nem akarok ilyen drasztikus lenni.. :-))
:))))
Bazsy, ég és föld... :)))
Felétek?? Összeér Pécel Bpesttel, csak az M0 van közte.. átköltöznék a bnőmhöz Budára, akkor mindjárt lenézhetnélek, mint töketlen pestit? :-)
felétek nem traktorból mérnek? :) vagy lovaskocsi? :)
Kopizom magam máshonnan, figyelni!
Tekerek bringával Pécelről Maglód irányába, felfelé a dombnak. Ez egy hosszú, egyenes, Pécel felé lejtő út. Település végén jobboldalt piros Suzuki Ignis, rendszám KDX. Rutinból benézek, erre hátsó ülésen ott ül a szerv egyenruhában (tán törzsőrmi volt, csaj), s kezeli a mérőszeközt..!!! Ezt tuti, h nem szúrja ki senki, aki nem lassít s kukkol be. Ráadásul a domb miatt nem biztos h visszafékez mindenki 50-re, én se szoktam addig sztem, hanem visszafékezem vmeddig, s lassan begurulok. Simán elkaphattak volna 60-70-el is, főleg h lefelé az egyenesben szoktam előzni a kocsikat motorral..
Fazer az ugyanilyen üléspozi, csak kisebb a motor. TDM az egyenes, de olyat nem tudok, akinek van, haver eladta tavaly.
Megnéztem egyet, túl sportos nekem.
2 verzió maradt, yamaha fzs fazer 600, vagy tdm 850
Ricsi, végülis mit döntöttél a VFR-el kapcsolatban? Mint mondtam, az enyémet viheted, ha tesztelnéd..
Bled és Vintgar gyönyörű tényleg és Bledben van egy jó kaszinó is! :-)
Most mé', télleg motoros undorom volt. Megnéztem az osztrák tavakat, másnap meg átgurultunk Szlovéniába, megnéztük Bled-et, Triglav nemzeti parkot, Vintgar szorost. Nagyon szép vidékek, megyek oda máskor is.
:)
neked csak megszületni volt nehéz... :)
Meg is jöttünk, ****a volt, csak sztem már túl sok volt a motoros, nem lehetett a környéken normálisan közlekedni. A környék alatt úgy 100 km sugarú kört kell érteni..
Csütörtökön elgurulok Faak am See-be a Harley talira. Mivel közel van Bled meg a Triglav nemzeti park, ezért egy szlovén kanyar is lesz.. aki jön, jön! :-)
Augusztus 24-25 Csolnok. Ott lesz egy rockfesztivál és a bevételt a Lengyelországban meghalt motorosok családjának adják. Valahogy el kéne menni legalább az egyik nap....