Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#559074 Bendeguz Előzmény: #556162

9 éve élek Budapesten, ebből 8 év Buda, 1 év Pest. Soha többé Pest! Ezerszer jobb Budán.

#556161 matgab Előzmény: #556131

Persze, hogy lenézhetnéd, én is lenézem! :-)

Ha Pest és Pécel ég és Föld, akkor Buda és Pest az.... Nem is tudom megfogalmazni, mert az univerzum túl kicsi egy megfelelő hasonlathoz...! :-)

#556149 KawaBazsy Előzmény: #556122

Jó dolog a moderáció az ilyen offoló klónok kiszűrésére, de nem akarok ilyen drasztikus lenni.. :-))

#556131 KawaBazsy Előzmény: #556121

Felétek?? Összeér Pécel Bpesttel, csak az M0 van közte.. átköltöznék a bnőmhöz Budára, akkor mindjárt lenézhetnélek, mint töketlen pestit? :-)

Kopizom magam máshonnan…

#556084 KawaBazsy

Kopizom magam máshonnan, figyelni!

Tekerek bringával Pécelről Maglód irányába, felfelé a dombnak. Ez egy hosszú, egyenes, Pécel felé lejtő út. Település végén jobboldalt piros Suzuki Ignis, rendszám KDX. Rutinból benézek, erre hátsó ülésen ott ül a szerv egyenruhában (tán törzsőrmi volt, csaj), s kezeli a mérőszeközt..!!! Ezt tuti, h nem szúrja ki senki, aki nem lassít s kukkol be. Ráadásul a domb miatt nem biztos h visszafékez mindenki 50-re, én se szoktam addig sztem, hanem visszafékezem vmeddig, s lassan begurulok. Simán elkaphattak volna 60-70-el is, főleg h lefelé az egyenesben szoktam előzni a kocsikat motorral..

#551664 KawaBazsy Előzmény: #551654

Fazer az ugyanilyen üléspozi, csak kisebb a motor. TDM az egyenes, de olyat nem tudok, akinek van, haver eladta tavaly.

#551654 Ricsi Előzmény: #551646

Megnéztem egyet, túl sportos nekem.

2 verzió maradt, yamaha fzs fazer 600, vagy tdm 850

Ricsi, végülis mit dönt…

#551646 KawaBazsy

Ricsi, végülis mit döntöttél a VFR-el kapcsolatban? Mint mondtam, az enyémet viheted, ha tesztelnéd..

#550724 matgab Előzmény: #550717

Bled és Vintgar gyönyörű tényleg és Bledben van egy jó kaszinó is! :-)

#550717 KawaBazsy Előzmény: #550705

Most mé', télleg motoros undorom volt. Megnéztem az osztrák tavakat, másnap meg átgurultunk Szlovéniába, megnéztük Bled-et, Triglav nemzeti parkot, Vintgar szorost. Nagyon szép vidékek, megyek oda máskor is.

#550530 KawaBazsy Előzmény: #547350

Meg is jöttünk, ****a volt, csak sztem már túl sok volt a motoros, nem lehetett a környéken normálisan közlekedni. A környék alatt úgy 100 km sugarú kört kell érteni..

#542484 kerikoma Előzmény: #539370

Augusztus 24-25 Csolnok. Ott lesz egy rockfesztivál és a bevételt a Lengyelországban meghalt motorosok családjának adják. Valahogy el kéne menni legalább az egyik nap....

Itt megy egy guberáló, r…

#539370 Fornit

Itt megy egy guberáló, robogóval jár kukáról kukára a házaknál. Ilyet sem láttam.... :)