Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555521 exmnbs1 Előzmény: #555515

így is van, semmit sem kell csinálniuk, kgy úgy sincs mostanában, tiszteletdíj az jár

miért ne főrumozzanak hát?

#555515 Klón Előzmény: #555493

Hangzatos hasonlat, a jól megszokott Freud-i elnyomott szexuális kivetítődés iskolapéldája.

Mondjuk engem szórakoztat, akár ebben is maradhatnánk. Persze a hasonlatnak semmi köze az általam feltett kérdéshez. Szóval mégegyszer, hátha normális választ kapok rá:

Miért nem kommentálhat bármilyen cég bármilyen fb-tagja egy nyilvános fórumon?

Idézzen törvényi tiltást. tudomásom szerint az fb tagok csak akkor felelősek ( büntető-és polgárjogi értelemben), ha elmulasztották ellenőrzési kötelezettségüket vagy aláírásukat adták olyan döntésekhez, amely a cég tulajdonosait anyagi hátrányba hozta--persze csak akkor büntethetők, ha ezt szándékos károkozásként ítéli meg a bíróság.

A céggel kapcsolatos kommentárok tilalmát sehol sem láttam leírva. De lehet tévedek. Meggyőzhető vagyok, de csak tényekkel, törvényi idézetekkel.

Továbbra is várom Öntől is a tényeket: kit és hogyan hülyítek itt a fórumon?

#555510 w_ee_d Előzmény: #555441

sajnálatos,hogy "Tisztelt tag"-ként köszönés nélkül "böffögsz"bele a topikba,újonnan érkezőnek címezve.

Ami írtál az meg téged minősít...Ezek szerint aki ide téved,regisztráció útján,az már csak klón lehet?Na nem mintha zavarna,ne érts félre,mert efféle helyeken sok a neveletlen,frusztrált alak...további szépet jót,mára elég volt ennyi kultúra! ;)

Sziasztok!

#555508 Fornit Előzmény: #555498

Ez tényleg így van, ha az intraday chartot nézzül, látszik a hat csúcsosodás... :)

#555505 nemértem Előzmény: #555502

Titkos Fb tag!!! Csak diszkréten , még nem tud róla, annyira titkos. A liba szekciót csak kamuból bízták rá, ő lesz a gyémánt kiszervező.

#555498 nemértem Előzmény: #555489

"Hudu Mátyás szerint önetetésre kell nevelni a libákat, napi hatszor kell az etetőhöz vonulniuk.

— Kéttermes tartást igényel a módszerem. Az egyikben pihennek a jószágok, a másikban esznek."

"A libatömés alternatíváját kutatja a feltaláló"

#555493 Arsene Lupin Előzmény: #555482

"Hol van az megtiltva, hogy fb tagok nem nyilváníthatnak véleményt?"

Az olyan, mint amikor az erkölcsrendészet munkatársnői maszekban strichelnek.

#555491 exmnbs1 Előzmény: #555483

e nyrt-ben 1

a lányokban pedig több, pl néhányban Ede

az esetleges csődkérelemhez akad majd még 2 aláíró?

#555489 exmnbs1 Előzmény: #555477

jótét lelkek itt hintik a kv-es túlélés igéjét mindenféle gigantikus árfolyam előrejelzéssel

de a libák csak nem jönnek tömetni

#555482 Klón Előzmény: #555460

Maga tényleg nem komplett.

Múltkor a kapufa-szó kapcsán linkelgetett formerplayer idézeteket, most az övön-aluli a gyanús. Milyen szavak vannak még tiltó, akarom mondani gyanú-listán? Tudom, az a gyanús, aki nem gyanús.

Ha hülyítek, mondja meg, hogy mivel és hogy. Ha fb-tag vagyok (bár az lennék valahol), az miért lenne baj? Hol van az megtiltva, hogy fb tagok nem nyilváníthatnak véleményt?

Ettől még valóban szarban lehet a cég, ebben egyetértünk.