Remélem, hogy lesz nyomozás majd E-Star ügyben, és kitérnek Ede szerepére is.
Remélem, hogy lesz nyomozás majd E-Star ügyben, és kitérnek Ede szerepére is.
így is van, semmit sem kell csinálniuk, kgy úgy sincs mostanában, tiszteletdíj az jár
miért ne főrumozzanak hát?
Hangzatos hasonlat, a jól megszokott Freud-i elnyomott szexuális kivetítődés iskolapéldája.
Mondjuk engem szórakoztat, akár ebben is maradhatnánk. Persze a hasonlatnak semmi köze az általam feltett kérdéshez. Szóval mégegyszer, hátha normális választ kapok rá:
Miért nem kommentálhat bármilyen cég bármilyen fb-tagja egy nyilvános fórumon?
Idézzen törvényi tiltást. tudomásom szerint az fb tagok csak akkor felelősek ( büntető-és polgárjogi értelemben), ha elmulasztották ellenőrzési kötelezettségüket vagy aláírásukat adták olyan döntésekhez, amely a cég tulajdonosait anyagi hátrányba hozta--persze csak akkor büntethetők, ha ezt szándékos károkozásként ítéli meg a bíróság.
A céggel kapcsolatos kommentárok tilalmát sehol sem láttam leírva. De lehet tévedek. Meggyőzhető vagyok, de csak tényekkel, törvényi idézetekkel.
Továbbra is várom Öntől is a tényeket: kit és hogyan hülyítek itt a fórumon?
sajnálatos,hogy "Tisztelt tag"-ként köszönés nélkül "böffögsz"bele a topikba,újonnan érkezőnek címezve.
Ami írtál az meg téged minősít...Ezek szerint aki ide téved,regisztráció útján,az már csak klón lehet?Na nem mintha zavarna,ne érts félre,mert efféle helyeken sok a neveletlen,frusztrált alak...további szépet jót,mára elég volt ennyi kultúra! ;)
Sziasztok!
Ez tényleg így van, ha az intraday chartot nézzül, látszik a hat csúcsosodás... :)
Titkos Fb tag!!! Csak diszkréten , még nem tud róla, annyira titkos. A liba szekciót csak kamuból bízták rá, ő lesz a gyémánt kiszervező.
Oszt ki a rák az a Hudu Matyi? Fb tag?
Elvégre csak 1 maradhat! :-) Lupin meg rémeket lát szokás szerint...
"Hudu Mátyás szerint önetetésre kell nevelni a libákat, napi hatszor kell az etetőhöz vonulniuk.
— Kéttermes tartást igényel a módszerem. Az egyikben pihennek a jószágok, a másikban esznek."
"A libatömés alternatíváját kutatja a feltaláló"
"Hol van az megtiltva, hogy fb tagok nem nyilváníthatnak véleményt?"
Az olyan, mint amikor az erkölcsrendészet munkatársnői maszekban strichelnek.
e nyrt-ben 1
a lányokban pedig több, pl néhányban Ede
az esetleges csődkérelemhez akad majd még 2 aláíró?
jótét lelkek itt hintik a kv-es túlélés igéjét mindenféle gigantikus árfolyam előrejelzéssel
de a libák csak nem jönnek tömetni
Maga tényleg nem komplett.
Múltkor a kapufa-szó kapcsán linkelgetett formerplayer idézeteket, most az övön-aluli a gyanús. Milyen szavak vannak még tiltó, akarom mondani gyanú-listán? Tudom, az a gyanús, aki nem gyanús.
Ha hülyítek, mondja meg, hogy mivel és hogy. Ha fb-tag vagyok (bár az lennék valahol), az miért lenne baj? Hol van az megtiltva, hogy fb tagok nem nyilváníthatnak véleményt?
Ettől még valóban szarban lehet a cég, ebben egyetértünk.
Ja tényleg!!! Ede az jelenleg fb tag?
Mi ebben az érdekes? Ezt a Lengyelt leverték már azon a Lengyelen :-)
Ede több név alatt is nyomul.