ezt most leírtam nektek :o) ez tuti, ezen kereshettek :o) a beszállót lehet feljebb is tenni, egyelőre nem látom lefelé honnan fog indulni, nem bizti, hogy lesz 1386 :o) tehát a beszállót aszerint hogy ki mit bír tőkeileg.
ezt most leírtam nektek :o) ez tuti, ezen kereshettek :o) a beszállót lehet feljebb is tenni, egyelőre nem látom lefelé honnan fog indulni, nem bizti, hogy lesz 1386 :o) tehát a beszállót aszerint hogy ki mit bír tőkeileg.
Hogy mennyire is egyszerű a piac. Nem is értem, kik és miért vesztenek?
No akkor egyszerű ez! :D
Meglássuk hogy jövön ez be...
hát ez bejött.
1476-ról elsőre lefordult.
mivel ez baromira erős, ezért sztem csak negyedjére fogja vinni.
addig is támasz alul 1386.
tehát amikor harmadjára lefordul majd 1476-ról, akkor 1386-nál (vagy picivel fölötte) érdemes a longot benyitni hosszabbra, mert utána 1510-ig megy első körben.
onnan majd lejön vissza 1476-ot visszatesztelni, mivel ez erős támasz lesz ekkor már, ezért csak egyszer teszteli és iszonyú erővel pattan róla és irány az az 1600 :o)))
Pre-Market legaktívabbnak a Nokia tűnik 2,63 körül, VIX long (VXX) és az egyik arany long etf.
Ma 1,3-1,37 között hullámzott ez a junkie, gondoltam megpróbálok kb 3 centes skalpokat szerezni 1k db-al. Kitöltöm az ordet, gondoltam h megnit visszajön 1,3 közelébe beküldöm, erre kitépték 1,63-ra... Megy a móka..
Az gond" ezzel a QE3-mal hogy
1, nincs lejárata, azaz végtelen.. na persze
2 ennyi pénz nincs a világon
3 jelzálog papírt már nem adnak a bankok a fed-nek olcsón, mert nem hülyék
4 arra jó lesz hogy egy darabig lázban égjen a piac, majd, mivel végtelen, el is felejti azt, hogy aztán megint rácuppanjanak
5 a reál gazdaságra nem sok hatást gyakorol
6 infláció gerjesztő, bár ez eddig nem lett megerősítve, bizonyítva sehol se
7 a japán és eu "QE"-kal szemben jobb, mert az usa társadalom nem (annyira) elöregedő, mint a fenti kettő - ez igen fontos tényező
8 japánban kb 10-15 éve megy a "QE"-zés, és semmi hatása nincs , sőt..
PPHM 1$ alól fel 1,47-re (kb +50%) most esik vissza 1,28.... Ilyet sem látni a béten :))
(5,3 körüli az előző záró)
Ez a junkie még az equitas kínálatában is benne van :-)
a 3%-os rángás 1-2 perc alatt itt alapeset ma:)
szerk: 1,44 bazz...
Így 15 percel nyitás előtt:
BAC-nál 9$ körüli nyitó néz ki, ez a szint már qe3 bejelentés előtti, a PPHM tulajok kb 85%-os minusznak örülhetnek perceken belül a QCOR tulajoknak esetleges harmadolás.
QQQ aktívabb mint az örök első SPY egyenlőre. Almára 686 körül kötnek, citire 33,3 f@szbuukra 21,6.
Nem baj, átvittem holnapra minden longom :)
Amcsi pakkom is jól teljesít, de ott is feleannyit vettem, mint terveztem.
szépen húzzák őket
Hogy lekanyarodtak az utolsó pár percben...
Mindeközben belongoltam magamat a cigarettabizniszbe. Tíz centtel korábban mint kellett volna, de ez van...
Csak azt tudnám, hogy hogy a ****ba stoppoltak ki ott, ahol az intraday chart szerint nem volt már kötés...
Egy újabb minusz az equitasnak.
Mindjárt betöltődik. 1 cent hiányzik, de a vevői oldal tömött. Még nem adom el, a brokidíjon felül 8cent/rv lenne a nyerő, hátha még megy föl. Stoppot mindjárt teszem is be.
Khmm.. itt szálltam ki bac-ból a qe3 előtt múlt héten.... Nem gondoltam volna. Úgy látszik eloszlott az öröm... Nem is tudom megjátszam e a rést,...
ám legyen, long 9,15-ről.