Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Hogy lekanyarodtak az ut…

#555006 Fornit

Hogy lekanyarodtak az utolsó pár percben...

Mindeközben belongoltam magamat a cigarettabizniszbe. Tíz centtel korábban mint kellett volna, de ez van...

Re: nincs cím

#554466 Fornit Előzmény: #554316

Csak azt tudnám, hogy hogy a ****ba stoppoltak ki ott, ahol az intraday chart szerint nem volt már kötés...

Egy újabb minusz az equitasnak.

#554316 Fornit Előzmény: #554264

Mindjárt betöltődik. 1 cent hiányzik, de a vevői oldal tömött. Még nem adom el, a brokidíjon felül 8cent/rv lenne a nyerő, hátha még megy föl. Stoppot mindjárt teszem is be.

Khmm.. itt szálltam ki b…

#554264 Fornit

Khmm.. itt szálltam ki bac-ból a qe3 előtt múlt héten.... Nem gondoltam volna. Úgy látszik eloszlott az öröm... Nem is tudom megjátszam e a rést,...

ám legyen, long 9,15-ről.

BAC most réssel le a vál…

#553796 Fornit

BAC most réssel le a vált kedvéért.

#552690 banyaiz Előzmény: #552674

Ez nem baj . Nem szükségszerű, hogy egyetértsünk. Persze néhány alap dologban célszerű azonos álláspontra helyezkedünk, ezeket nem fejtem ki részletesen, hogy kíméljelek. :)

Sumér harcos: nők, csak a gond és a baj, ajajaj szegény fejem. :)

#552656 banyaiz Előzmény: #552651

Sok a guru itt ebben a média uralta világban. Úgy ahogy mondod valamelyik eltalálja mivel kb 2 irány lehet, és amelyik rutinosabb az mindkettőre tippel. .)

Buffettet becsülöm nagyon, nem showműsort nyom le, hogy ki tud minél extrémebb dolgot mondani.

Utoljára mikor tavaly megcsapták s&p-t 1100 közelébe akkor nagybevásárlást tartott a parában, és nyilatkozta, hogy szeret olcsón venni. Most 1460-as Sp-nél gondolom elégedetten nézegeti a hozamokat.

Igen , érdekes folyamatok lesznek Usa-ban. Történelmi csúcsaik elérhető távolságban, egy világválság közepén. Mi lesz náluk ha nagyjából helyre jön a világ esetleg a következő néhány évben. 3000-es S&P? :) Nincs kizárva.

De azért még attól, hogy a világ helyrejöjjön elég messze vagyunk

#552651 Donoo Előzmény: #552435

Annyi guru van már, hogy ezek közül valaki biztos eltalálja a tuti irányt, aztán a média meg vele foglalkozik. QE3-mal inkább a fogyasztást próbálják növelni. Jóidőre eldölt az irány, új történelmi csúcs lesz az biztos, kérdés, hogy meddig mennek. QE3 jobbnak tűnik, mind az elődei, mivel nincs meghatározva a program vége. Remélhetőleg most visszahozom a korábbi veszteségeimet, szóval én nagyon örülök neki, bár nem vártam, hogy meglépi Berni papa, olyan extrémrossz makrók nem voltak.