Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555320 exmnbs1 Előzmény: #555311

szvsz a takarékbank EETEK vételéhez hitelezett és jelzálogot le kellett szedni

#555317 Trianont Tagadó Tibi Előzmény: #555312

nem te vagy former?

azt vásznazta muskátlival hogy jönnek szeptemberben a külföldi befektetők lesz hitel,mogyorózás(vagy valami más fizikai inzultus,már rég volt) és ő is visszatér

ebből a mogyorózás és a hitel össze is jött,már csak a befektető és ő hiányzik :-)

Re: Befűtési szezon

#555315 Klón Előzmény: #555059

Oktatlak, mert megérdemled.

Azt állítottad, soha nem lesz hitel. Lett.

Azt állítottad, nem a cég adja a részvényeket, Pedig ők.

Lelki defektusra utal, ha ezután nem veszel vissza. Mert már a tények sem érdekelnek.

Csak, hogy valamiről bebizonyítsd, hogy koromfekete, akkor is, ha azt mindenki látja, hogy minden, csak nem a halál színét hordozza. Lehet sötét, de fekete semmiképp.

Ez így beteges, sajnálom. Pedig szoktál értelmes dolgokat írni, de így tök hiteltelen az egész.

Na mindegy.

#555314 Hathor Előzmény: #555313

Nem tudom, minden esetre a hangulatomra jó hatással lenne, pont úgy, ahogy kisütött a nap is most!

Hátha a pesszimisták kapnak egy kis boldogság hullámot..

#555312 w_ee_d Előzmény: #555309

Stílust,nem rossz értelemben gondoltam természetesen! :)

akiket soroltál nem ismerem,két hete nézegetem ezt az oldalt kb.Ex-nek köszönhetően,pf-n írt párszor róla!

#555311 banyaiz Előzmény: #555305

Igen 3 hitelt sorol fel, hogy előtörlesztették. Vagy úgy, tehát lejáratok voltak, és visszafizették? Ez akkor így oké, de azt az egyet is miért kellett idő előtt kifizetni, mikor most hitel kellene? Furcsa de biztos van rá magyarázat.

#555308 w_ee_d Előzmény: #555307

Sajnos 4 én jövök vissza Mo-ról,úgyhogy nem tudom otthon nézni haverokkal! :)

Második sor:egyebek tetszik! :)

#555307 Kiss Zoltán Előzmény: #555295

Október 7:El classico! H:1.10 D:1.50 V:9.00

Október 24: Kötvényesek kifizetése: Kifizetve: ? Csőd: ? Egyebek: ?

#555304 banyaiz Előzmény: #555299

És ezért beszél hülyeségeket? Nem tudom ezt a viselkedést értelmezni. Tolcsy kategória pedig ő világbajnok az egységnyi idő alatti önellentmondásokban.

#555303 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555296

Azárt csak óvatosan, stílusra nagyon odafigyelnek itt a totyikban, mondjuk amit eddig írtál abból egyértelműen következik, hogy Te vagy Former, vagy esetleg Ede...