Jó étvágyat hozzá! Csak el ne sózza!
Jó étvágyat hozzá! Csak el ne sózza!
Kétéves szerint ex szintet lépett és fényevő lett,remélem kiül a teraszra és eszik pár falatot
Szerintem a Jaceknek nem volt aláírási joga.
szvsz a takarékbank EETEK vételéhez hitelezett és jelzálogot le kellett szedni
nem te vagy former?
azt vásznazta muskátlival hogy jönnek szeptemberben a külföldi befektetők lesz hitel,mogyorózás(vagy valami más fizikai inzultus,már rég volt) és ő is visszatér
ebből a mogyorózás és a hitel össze is jött,már csak a befektető és ő hiányzik :-)
Ez kevés lesz Ex-nek! Szerintem már meghozták az itéletet... Persze kit érdekel ugye!
Oktatlak, mert megérdemled.
Azt állítottad, soha nem lesz hitel. Lett.
Azt állítottad, nem a cég adja a részvényeket, Pedig ők.
Lelki defektusra utal, ha ezután nem veszel vissza. Mert már a tények sem érdekelnek.
Csak, hogy valamiről bebizonyítsd, hogy koromfekete, akkor is, ha azt mindenki látja, hogy minden, csak nem a halál színét hordozza. Lehet sötét, de fekete semmiképp.
Ez így beteges, sajnálom. Pedig szoktál értelmes dolgokat írni, de így tök hiteltelen az egész.
Na mindegy.
Nem tudom, minden esetre a hangulatomra jó hatással lenne, pont úgy, ahogy kisütött a nap is most!
Hátha a pesszimisták kapnak egy kis boldogság hullámot..
és akkor 500 felett lesz az e-star? :-)
Stílust,nem rossz értelemben gondoltam természetesen! :)
akiket soroltál nem ismerem,két hete nézegetem ezt az oldalt kb.Ex-nek köszönhetően,pf-n írt párszor róla!
Igen 3 hitelt sorol fel, hogy előtörlesztették. Vagy úgy, tehát lejáratok voltak, és visszafizették? Ez akkor így oké, de azt az egyet is miért kellett idő előtt kifizetni, mikor most hitel kellene? Furcsa de biztos van rá magyarázat.
Tessék mondani ebből a eur/huf fej vállból lesz-e letörés pár órán belül? :D
:-))
Sajnos 4 én jövök vissza Mo-ról,úgyhogy nem tudom otthon nézni haverokkal! :)
Második sor:egyebek tetszik! :)
Október 7:El classico! H:1.10 D:1.50 V:9.00
Október 24: Kötvényesek kifizetése: Kifizetve: ? Csőd: ? Egyebek: ?
tigus szerint 2 lejárt max a takarékbankost törlesztette előre
tigus szerint 2 lejárt max a takarékbankost törlesztette előre
És ezért beszél hülyeségeket? Nem tudom ezt a viselkedést értelmezni. Tolcsy kategória pedig ő világbajnok az egységnyi idő alatti önellentmondásokban.
Azárt csak óvatosan, stílusra nagyon odafigyelnek itt a totyikban, mondjuk amit eddig írtál abból egyértelműen következik, hogy Te vagy Former, vagy esetleg Ede...