Így van:)
Így van:)
Kár,hogy az E-Star topicban lévő rengeteg klón, több nickes kamu userek nem zavarnak. Pedig ami ott van,az már a PF-et is alúlmúlja.
Nem azokat kéne elüldözni az oldalról,akik hozzátesznek az oldalhoz. Szerintem.
A te oldalad, te tudod, hogy mit csinálsz vele. Végig nézed,amint PF színvonal lesz vagy lépsz.
az illető első regisztrálók között volt, de igazság szerint az állandó szélsőséges okoskodása és teljesen más vélemény tolerálása baromi fárasztó. Ért jó pár dologhoz, de rengeteghez nem igazán, majd kioktat mindenkit folyamatosan. Fárasztó, kell ez a két hónap...
Egyelőre egész jól zajlik nélküle is az élet, de természetesen remélem majd, hogy visszatér. Főleg azt, hogy a saját topikjába :)
Utána néztem autos topicban mi történt. Nem tudom kinek az elvesztése érintett ilyen mélyen, hogy AT -t próbáld "megrendszabályozni". Szerintem jó meglátásai voltak, kár érte, ritkán lehet ilyen egyéni nézőpontot találni bármilyen fórumon. Igaz, kicsit vehemensen képviselte álláspontját. Remélem októberben visszatér.
akkor nem szóltam.
Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítok :))) Na ki mondta?
nem az látszik a statisztikából :)
Jó néha pihenni. AT-nek maradnia kell, a forgalom felét ő generálja! :)
nem likvidáltam, magától tart egy kis szünetet :) Kell egy kis szünet mindkettő félnek, mert egy csöppet elkanászodott...
ezmiezamarhaság ?
mi az hogy az alacsonyabb kamatok miatt kell ? ennek elmentek ortodoxiából ?
hát ez egyáltalán nincs így jól !!!
az értelmeseket nem kéne likvidálnod semennyi időre sem ...
van itt épp elég klón, meg miegyéb.
végre valaki értelmesen gondolkodik és ír, csak épp nem az állib agymosottaknak megfelelően, erre elhallgattatod ... érdekes.
Jó ember volt pedig, csak tele volt a feje nem ortodox kalandokkal. Próbáltam pallérozni az elméjét de nem jártam sok sikerrel. :)
el lett csendesítve verbálisan autós topikban és október végéig nem ír. Kölcsönös bünti van. Nála Stocky hűsöl,nálunk AT :)
:D Megszoktam már a zsörtölödéseit, olyan mint egy nő, fárasztó, néhanapján fájdalmas, de azért tud hiányozni, se veled se nélküled állapot. .)
Szia. Hiányzik ugye? Nincs kivel egy jót vitázni! :-)
Nem tudom én sem mi van vele. Lehet, valamelyik vitapartnere beváltotta fenyegetését, és végleg elintézte. ;-) Most alibizel?
AT-vel mi van tényleg, nyaral , vagy elrabolta a Moszad, esetleg az IMF? Vagy most kap ideológiai kiképzést az őszi nagy ugrás kampányra?
Rég tudtam vele vitatkozni egy egészségeset. Pedig annyira lelkes volt, hogy néha már engem is kifárasztott nehezebb napjaimon.
AT, ha majd egyszer erre jársz, kommentáld már légyszi ezt a megnyilvánulást.
"Az Orbán-kormány nem a mi stabilizáló, józan gazdaságpolitikánkat folytatta, hanem fejest ugrott a mélybe - fogalmazott Bajnai a beszámoló szerint. " (Megj. szerintem szánalmas ez a kijelentés.)
"A volt kormányfő úgy látja: a mostani kormány két ellentétes választói csoport érdekének akart egyszerre megfelelni: az aktív, adófizető polgárokénak és a segélyből, mivel egyszerre próbált adócsökkentést végrehajtani és a megszorításokat elkerülni, amelynek eredménye az lett, hogy 500 milliárdos lyukat ütött a költségvetésen. Ezzel párhuzamosan a problémát növelte, hogy a költségvetés kiadási oldala is "elszállt", és erre adta a szokatlan gazdaságpolitikai lépéseket a kormány, amelyek lényege megfogalmazása szerint az időnyerés volt, azaz félévente halogatni a szükséges lépések megtételét.
A problémák megoldásának halogatásához a beszámoló szerint jól jött a magánnyugdíjpénztári 3000 milliárdos vagyon (fele adósságcsökkentésre ment el, másik felét "elégette" a költségvetési hiány), a beruházásoktól eltántorító válságadók bevezetése, illetve az egykulcsos jövedelemadó. Utóbbi kapcsán Bajnai azt mondta: az csak az aktívak felső egyharmad rétegének segített és együtt járt a bérre rakódó terhek növelésével. Utóbbi azért problémás véleménye szerint, mert tovább nehezíti a legnagyobb munkaerőpiaci tartalékot jelentő alacsony képzettségűek foglalkoztatását.
A volt kormányfő az Orbán-kormány elmúl két évi tevékenységének néhány elemével, például az inaktívak számának csökkentésével célját tekintve egyetért, de a módszerével nem; összességében azonban úgy véli, a jelenlegi vezetők intézkedéseikkel az ország jövőjét élik fel.
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerepe kapcsán hangsúlyozta: az IMF nem ad kész programot, azt a kormányokra bízza, "csupán" racionális gazdaságpolitika megvalósítását várja, ami hazánk esetében gyökeres fordulatot jelentene. Bajnai Gordon szerint azonban a magyar kormánynak éppen azért kellene a hitel, hogy a mostani gazdaságpolitikát fenntarthassa, ezért "lebegteteti" a megállapodást."
Aztán majd kiderül, hogy plágium, az egészet antiguru írta.... :(