Az a pénz nem arra van ugye, hogy tovább hitelezzenek állam bácsinak, van annak saját bankja , hitelezzen az.
Az a pénz nem arra van ugye, hogy tovább hitelezzenek állam bácsinak, van annak saját bankja , hitelezzen az.
Miért, ki utasítgatta Lázárt? Azt nem lehet, Ő most a második, vagy harmadik ember az országban ugye! A vezető bezárkozott, csak a leghűségesebbek vehetik körül, de majd azokat is kilövik ..(Sztálin)
Rendben. Akkor majd megkérdezzük Gizikét a kiserdőben.
Mondjuk nagy extrém sportoló ugye, ezzel a múltal akár még Czene bácsi üresecskedő helye is megillethetné. A parancs kiadva: Magyarországnak a téli olimpián is 8 aranyat kell nyerni minimum.
Egy nőgyógyászt sem szoktak megkérdezni, hogy volt-e valaha akár egy percre is terhes.
az nem lesz jó, abban elfogyott a pénz most meg telekürtölték a világot hogy lett
Mi az hogy, nagyon is! Több már postázva is lett! (gondolom). Egyébként template-ből dolgozunk ugye...
végre valaki olvas a hírek között :)
Lehet ezzel kompenzálják ha átadja a gyémántokat, meg nem pereskedik a fűtésszámlák miatt. :)) Indul a síügyi minisztérium.
A balcsin nem is lesz szép idő!
Azon gondolkodtam , hogy ez a Lázár féle ötlet, miszerint ha valaki csődbe viszi a cégét, az még lehet állami cégnél vezető ugye.. Ez most állásajánlat lenne a Csabikának :-)
EUMET.hu a magyar,de az osztrák radarkép is nagyon jó.KB.5-ig sütkérezhetsz,utána
tanulmányozhatod a hullámokat, mint ebben a .........ban,de ott legalább tudod,hogy mitől van!!!
Egy indiszkrét kérdés, ha már úgyis együtt mogyoróztunk.:-))
Volt valaha e-star részvénye akár 1 percre is? Köszönöm a választ előre is.
Én már meg lettem rémhírezve mára, gondoltam lemegyek a Balcsira, csak előbb elolvastam a mai előrejelzést, zivatarokkal szélviharral meg miegymással. Azt süt a nap, én meg itt b@szom a rezet (mint SCS) :-) Persze még bejöhet.
Ez most rossz hír ? Amúgy nekem is van ám olyanom ahol látom a könyvet...(az enyém ráadásul az október végi könyvet is mutatja :-)
Már régen rájöttem, hogy nem vagyok szimpatikus azoknak, akik éppen ellentétes poziban ülnek, mint amit én képviselek.
Túl fogom élni.
elfogytak a libák
Cég Aj. Vétel
1 1 50 db 480 HUF
1 1 842 db 479 HUF
1 1 200 db 478 HUF
2 2 233 db 477 HUF
2 3 2 350 db 476 HUF
Eladás Cég Aj.
483 HUF 1 000 db 1 1
484 HUF 950 db 1 1
488 HUF 381 db 2 2
489 HUF 508 db 2 2
490 HUF 1 835 db 4 4
Napi min: 480 HUF Napi max: 496 HUF
Nyitó: 495 HUF Előző záró: 485 HUF
Utolsó kötés: 480 HUF, 2000 db (2012.09.19. 11:12:08)
Összforgalom: 28 kötés, 6 846 db, 3 322 387 HUF
Semmi rossz hír mára? Exhír is megteszi! (csak rossz legyen) A napocska is gyanúsan szépen süt...
Lupin! Ismét mellé lőtt! Folyamatosan, most már a klónok, meg macika mellett nekem is rá kellett jönnöm, hogy maga összesküvéseket gyárt a fejében!
Nagy kár magáért, mára már senki nem kíváncsi a TFes becsült Lupinra!
AL topikja is meghalt.. pedig szép reményekkel vártuk közénk!
Tudom túl fogja élni.
Elmondom még egyszer csak magának!
Vettem egy csomó papírt. jelenleg 300-600között nem érdekel hol van.
Örülök ha esik, mert duplázhatom a pakkom, ahol várhatóan újra fordulna, ha esésbe váltanánk át. És örülök, ha emelkedik, mert feljebb duplázhatom.
Mi néz ki jobban ebből? Nekem, ha lefele még vehetek egy nagy pakkot, így fosásra semmi okom. Ezen a szinten fullra vettem magam, nem szeretném még növelni a pakkjaimat egy szinten. Ha esik egy lentebbi szintre duplázok, ha utána forul és emelkedik akkor két nagy pakkom van és harmadik csak feljebb jön.
Most csak egy van. Mitől kéne annyira parázni?
Hogy ne zavarjam a gondolatait, akkor nem beszélek, nehogy valamit le tudjon szűrni belőle.
Én egyenes vagyok mindig, szemben másokkal.
Be is tudom tartani, hogy nem írok, mert nekem valóban nem fontos írni, nem kell mástól lesnem hova mehetünk, hol fordulhatunk, mikor emelekdünk, mi alapján.
Megyek is bringázni most ebben a szép időben!
Nem rontom a levegőt köreiben.
Nem azért, mert bármi bajom lenne.
Ismerem a hóbortjaikat.
Azért lépek, mert nekem nincs szükségem erre. Elvagyok a magam gondolataival.
Van akinek szüksége van erre, ha szólnak neki, akkor is nyomja 16órában, páran ide tartoznak innen, hát nyomják a Ők/Önök a tutit tovább.
Szép napot mindenkinek!