Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #554555Lupin! Ismét mellé lőtt! Folyamatosan, most már a klónok, meg macika mellett nekem is rá kellett jönnöm, hogy maga összesküvéseket gyárt a fejében!
Nagy kár magáért, mára már senki nem kíváncsi a TFes becsült Lupinra!
AL topikja is meghalt.. pedig szép reményekkel vártuk közénk!
Tudom túl fogja élni.
Elmondom még egyszer csak magának!
Vettem egy csomó papírt. jelenleg 300-600között nem érdekel hol van.
Örülök ha esik, mert duplázhatom a pakkom, ahol várhatóan újra fordulna, ha esésbe váltanánk át. És örülök, ha emelkedik, mert feljebb duplázhatom.
Mi néz ki jobban ebből? Nekem, ha lefele még vehetek egy nagy pakkot, így fosásra semmi okom. Ezen a szinten fullra vettem magam, nem szeretném még növelni a pakkjaimat egy szinten. Ha esik egy lentebbi szintre duplázok, ha utána forul és emelkedik akkor két nagy pakkom van és harmadik csak feljebb jön.
Most csak egy van. Mitől kéne annyira parázni?
Hogy ne zavarjam a gondolatait, akkor nem beszélek, nehogy valamit le tudjon szűrni belőle.
Én egyenes vagyok mindig, szemben másokkal.
Be is tudom tartani, hogy nem írok, mert nekem valóban nem fontos írni, nem kell mástól lesnem hova mehetünk, hol fordulhatunk, mikor emelekdünk, mi alapján.
Megyek is bringázni most ebben a szép időben!
Nem rontom a levegőt köreiben.
Nem azért, mert bármi bajom lenne.
Ismerem a hóbortjaikat.
Azért lépek, mert nekem nincs szükségem erre. Elvagyok a magam gondolataival.
Van akinek szüksége van erre, ha szólnak neki, akkor is nyomja 16órában, páran ide tartoznak innen, hát nyomják a Ők/Önök a tutit tovább.
Szép napot mindenkinek!