tigus itt is látja
nem kell a terelés
azért csak ennyi a veszteség mert zilahot 100%-ban leírták még Marosvásárhelyet csak 39%-ban
EX a PF-en még nem linkelted be,ellustultunk?:(
király a magyar operáció
egyetlen nyereséges és egy pár tőkevesztett
és a 2 legdurvább még hátra van
csak nem azokban is meghaladja a szállítói a vevőit?
Managementét a BDO könyvvizsgálta a szerződésük lejárta után júl közepén és szept 10-én küldték be
:-))
Ó, drága bogaram! Amit akarsz! Mi érdekelne? Azzé mindig van lejjebb... :-)
Amúgy Te honnan gyüttél?
Arzénné klónja:)
Vagy macié
Nyeretlennek van valami érdekesség a tarsolyában )))
Megnéztem. Most mi a probléma? Készülnek a mérlegek (Neked már semmi sem jó :-)
e-star mérleg természetesen nincsen fent
és az esco sem
patakhó sincs
:-) Ok, majd megszakértem ezt a Gap izét!
Miért? Az Ex-é 90-60-90? (és ezek nem is a szállítói tartozások kiegyenlítésére vonatkoznak ugye)
Engem sem enged be, szintén rosszak a paramétereim.
"Egyéb kérdések
A Társaság saját tőkéje a tárgy év veszteséges működése miatt -405 306 ezer Ft-ra csökkent. A
gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt) 143. § (2) a) pontja értelmében, ha a korlátolt
felelősségű társaság saját tőkéje a veszteség következtében a törzstőke felére csökkent, akkor az
alapítónak határoznia kell különösen a pótbefizetés előírásáról vagy - ha ennek lehetőségét a társasági
szerződés nem tartalmazza - a törzstőke más módon való biztosításáról, illetve a törzstőke
leszállításáról, mindezek hiányában a társaságnak más társasággá történő átalakulásáról, illetve jogutód
nélküli megszüntetéséről. A határozatokat legkésőbb három hónapon belül végre kell hajtani.
Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a Társaság elmulasztotta a 2000. évi C. tv. a számvitelről
153.§ (1) bekezdésében előírt közzétételi határidőt."