Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554412 exmnbs1 Előzmény: #554408

nem kell a terelés

azért csak ennyi a veszteség mert zilahot 100%-ban leírták még Marosvásárhelyet csak 39%-ban

#554409 exmnbs1 Előzmény: #554397

király a magyar operáció

egyetlen nyereséges és egy pár tőkevesztett

és a 2 legdurvább még hátra van

csak nem azokban is meghaladja a szállítói a vevőit?

Managementét a BDO könyvvizsgálta a szerződésük lejárta után júl közepén és szept 10-én küldték be

#554407 Nyeretlen_Keteves

Ó, drága bogaram! Amit akarsz! Mi érdekelne? Azzé mindig van lejjebb... :-)

Amúgy Te honnan gyüttél?

#554393 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554388

Miért? Az Ex-é 90-60-90? (és ezek nem is a szállítói tartozások kiegyenlítésére vonatkoznak ugye)

Engem sem enged be, szintén rosszak a paramétereim.

#554392 exmnbs1 Előzmény: #554390

"Egyéb kérdések

A Társaság saját tőkéje a tárgy év veszteséges működése miatt -405 306 ezer Ft-ra csökkent. A

gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt) 143. § (2) a) pontja értelmében, ha a korlátolt

felelősségű társaság saját tőkéje a veszteség következtében a törzstőke felére csökkent, akkor az

alapítónak határoznia kell különösen a pótbefizetés előírásáról vagy - ha ennek lehetőségét a társasági

szerződés nem tartalmazza - a törzstőke más módon való biztosításáról, illetve a törzstőke

leszállításáról, mindezek hiányában a társaságnak más társasággá történő átalakulásáról, illetve jogutód

nélküli megszüntetéséről. A határozatokat legkésőbb három hónapon belül végre kell hajtani.

Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a Társaság elmulasztotta a 2000. évi C. tv. a számvitelről

153.§ (1) bekezdésében előírt közzétételi határidőt."

#554389 nemértem Előzmény: #554386

Hálás vagyok, találtam egy sanszosat.

Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Fejezzük be, mert nem szakmai bölcselkedést folytatunk . Néha klónt kell üvölteni, és akkor nincs baj, az mehet akárhányszor.

Nézd meg a klón szindrómát...