Ha nem komoly vevő akkor szépen fog kapni 500 felett,aztán csorog majd vissza.Nekem is vissza kéne már venni.......
Ha nem komoly vevő akkor szépen fog kapni 500 felett,aztán csorog majd vissza.Nekem is vissza kéne már venni.......
Ez a 3-4 honappal ezelotti tipp sem akar bejonni...
Mondjuk a T 400 alattrol szepen felpattant 500-ra, de illikviditiasban rekorder ez a 2 papper a cegben levo vagyon ellenere...
Amugy a kamatvagasok miatt szepen stabilizalodhat 600 felett az OE, T-t meg csak kozelitik hozza legalabb egy 500 feletti arra.
még nekem is túl illikvid... :)
2-3 eve nem figyeli senki a magamfajta idiotakon kivul... :)
kell egy kis figyelem rá? :)
Ugy ertettem, h. LT sohersagat nezve lenne az.
Az okfejtesed egyebkent teljesen jo, raadasul sok a cash.
annyira azért nem kerülne sokba. piacon megvehetnének egy csomót, és mivel már így is 80% felett van, 600 000 T és 600 000 OE van amit meg kellene vennie, szerintem 1500-as átlagon biztos menne, azaz 1,8 mrd-ba kerülne, és még most, a 10 mrdnyi devizakötvény eladása után is van több mint 2 mrd értékpapírjuk, úgyhogy nagy megterhelést nem okozna
akkor teszik helyre az árfolyamot, ha kell még focira lé :)
Erdekes tetelek cserelnek gazdat mostansag, a mai vevopakk meg egyenesen erthetetlen. En bizom benne, h. egyszer helyreteszik az arfolyamot vmilyen sztorival.
Kivezetni draga lenne.
:) pedig... simán csinálhatna holdingot a kukker..
mert amilyen zsugori ****, még azt a kevés pénzt is sajnálja amit a maradék néhány kósza részvényesnek kellene kifizetnie...
nem tudom az öreg sakkmester miért nem vezeti ki a tőzsdéről vagy darabolja fel...
ritka tartalmas gyj http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/111734737.html
Nekem 10%-os osztalékhozammal jó ez.
Lassan lesz néhány olyan papírom, amire ez igaz: Forras, Nyomda, Kulcs, GSPARK (utóbbi kisebb, de fizet).
köszi :)