Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hűtő csere

#555934 Arsene Lupin Előzmény: #555870

Gondolom, a Miska gyerek nem akart belemenni a fogyasztási ciklusok elméletébe. A németeknél régebben azzal számoltak, hogy Herr Müller három évenként lecseréli a kocsiját. A ciklus ott is széthúzódott. Valószínűleg nálunk is csak akkor fognak hűtőszekrényt cserélni a zemberek, ha már végleg javíthatatlan.

Hűtő csere

#555870 Boby.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_elobb-utobb_a_hutoszekreny_elromlik_es_le_kell_cserelni.173123.html

" a magyar fél bízik abban, hogy beindul a belső fogyasztás. Ezt azzal indokolta, hogy ha a hűtőszekrény elromlik, azt előbb-utóbb le kell cserélni. "

Többen, több éve reménykednek ebben! Az igazság evvel szemben az, hogy sok háztartásban már tartósan nincs hűtőszekrény...., de minek is lenne?! Az áram is ki van kötve, és hát nagyon a hűtőbe valóra sincs pénz. Azért egy magára valamit is adó "gazdasági szakembertől" ettől egy kicsit szofisztikáltabb tervvel való előrukkolást várnánk. Jobban megrágom ezt a mondatot, ez nem is terv, hanem valamiféle fohász, vagy reménykedés. Azt mondjuk nem értem miben reménykedik, semmi olyat nem csináltak az elmúlt két évben, ami az emberek többségét fogyasztásra ösztönözné. Én mondjuk nem tanultam közgázt, de állítólag az adóemelések nem éppen a fogyasztásnövekedés irányába hatnak.

Re: Újbóli nekifutás

#555686 Euroman Előzmény: #555169

gondolom a geczy hazugnak fizetik az albérletét, miközben 4-5 luxus ingatlan van Bp-en....havi millánál is több bérleti díjat szed be...a nemzet egyik szégyene...nyilatkozott a Hot!-nak...még jó, hogy nem a Dejópopó magazinnak....

Re: nincs cím

#554068 Boby. Előzmény: #554056

"a népámító"

Ha én népámító vagyok, akkor a Kaya Ibrahim meg, magyar népmesehős.

#554059 Boby. Előzmény: #554057

Én egyszeri ember vagyok, ezért azt gondolom, hogy demagóg az az ember, aki demagógiát folytat.

#554054 Boby. Előzmény: #554040

Olyan szavakkal - demagóg - meg ne dobálózz aminek nem ismered a jelentését!

"A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni."

#554036 Boby. Előzmény: #554032

A Lallerék meg 98-as és a 2010 választási csaták megnyerése után.A csaták már csak ilyenek! Valaki mindig nyer rajta.

#554019 Arsene Lupin Előzmény: #554013

Sajnálom, de a kamumedve idecsinált.

Egyébként az E-Star egy fontos állatorvosi ló. Sumák cégvezetés, hazudozások, klónok, tömött libák. Sokat lehet belőle tanulni.

Nem tudom, ki hogy van v…

#554013 Szika

Nem tudom, ki hogy van vele, én a stockyra olvasgatni jövök. A Bux, Otp, Telkó topik mellett Lupin úr topikját szerettem a kezdeti mi lesz ma típusú dolgokkal, tök jó linkekkel, frappáns megjegyzésekkel, jó meglátásokkal. Aranyos kis viták voltak, hol gyengébb, hol keményebb, de általában kultúrált hangnemben. Most kicsit úgy érzem, hogy el"e-star"-osodott ez a topik is, lassan az anyázáson kívül érdemi infót nem is találni. Többeknek tényleg csak az a fontos, hogy beszéljenek, a tartalom már nem is lényeges. Sajnálom, és reménykedek, hogy visszatérünk a piac, politika, élet témakörökre a folytonos személyeskedés helyett.