Gratulálok! Azért légy résen! Egy kalappal a továbbiakhoz!
Gratulálok! Azért légy résen! Egy kalappal a továbbiakhoz!
Ő nem klón, szemben veled.
Te tudod Herceg,hogy mit csinálsz / mit akarsz az oldaladdal, de az a színvonal,ami ebben a topicban van, már alulmúlja a PF-et. Én biztos nem nézném tétlenül,hanem elkezdeném gyomirtózni a klón nickeket.
Hathornak gratula. Végig bemondta a tradeket, szemben a kamuzókkal.
Nekem egyelőre minden pluszban van 432-503között. Ha emelkedünk holnap tömetem magam tovább, ha nem holnap megyünk tovább (mert 5napot emelkedtünk egymás után), akkor később tömetem magam.
Sőt.. még fel is húzom a könyvet.
Annak aki ezt a felfele kört ki tudja/tudta használni, kurvára mindegy hogy van-e mérleg vagy nincs, lásd Hathor példája...
Tipped nincs esetleg? Érdekel, milyen végkifejletet valószínűsítesz.
Nem talált Klón! vsz te former vagy álnéven. vettél már 100k-t?
Szia
Örülök, hogy visszatértél a topikba.
Ex önéletrajzában külön fejezet lesz a Genyában és az E-starban kifejtett agitálása.
Elhiszem, hogy jó szándékból csinálja, talán már kicsit elvetette a sulykot :D
Tömőgépek ma alaposan be voltak járatva.
Libák még sorban állnak.
Komolyan nem értem azt,aki belevesz. Ezzel a hitellel nem oldódott meg semmi, az adósság nagyobb lett. Egy pozitívum,hogy most nem ment csődbe, kapott egy kis időt. Kertek alatt az október...
Mi a baj zotya?
52MFT forgalom volt a mai 9.87%os emelkedés mögött.
Kevés volt az emelkedés? Mi a baj?
Hagytunk napos szinten egy rést alattunk 478-500között, hetes gyertyán 498-500között rést.
500as szintet átvittük, múlt heti 428as szint után 540ig tudtunk ma elmenni.
Mindezt egy eső piac mellett tettük ma
Mi a baj ezzel? 3szoros készpénzállományt halmozott fel a cég előző hónaphoz képest, meg emelkedő árbevételt, ami előző hónaphoz képest 1/3dal több.
Indul a fűtés szezon. Kénytelenek lesznek fizetni a nemfizető adósok.
Sokan a papír végét várják, csak azt nem tudom miért? Jót lehet röhögni rajta? Élvezkedni?
Nem tudom.
Exnek sem tudom miért volt jó egy hétig 16órában linkelni a rossz híreket, még most is egész hétvégén a jó számok mellett, amire csak emelkedtünk 430tól 540ig.
Lehet, hogy nagyon sz@r minden, de mégis jöttünk 40%ot 365től.
Igazad van.Igazad van. Semmi nem lett,várjuk ki a végét.
Ezek szerint,akkor te vagy a kis réti büdöske!Ez így még jobb.Akkor remélem,cédrus (nyugtató) már csak nevet rajtatok.A megmaradt pénzt meg másba fektette.
Nincs probléma, csak nem jött be. De ha megosztod, hogy mit vársz innen, annak nyilván sokan örülnének.
Azért elég szánalmas a figura pf-en, aki a mai 46 pontra matyizik. Volt, hogy egy nap többet zuhant a részvény, mint amennyit most összesen ér, amikor még osztotta a kereskedési bölcseletet.
Ez a Muskátli nem talált,de most már bizonyos hogy te vagy a Klón,mert az avatarotok egyezik.
Túl lőttek a célon.Ezt még ott sem sejtették.!Mi a probléma,Muskátli?Már nem akkora probléma a víz-visz hang?Szerintem most neked nem ez a legnagyobb problémád,de nyugodtan provokálj,értelmes gondolkodás helyett.
Csak viccelt! Nehogy klón háború törjön már ki.