Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a "hitel"

#553877 zeeh_ Előzmény: #553864

Ő nem klón, szemben veled.

Te tudod Herceg,hogy mit csinálsz / mit akarsz az oldaladdal, de az a színvonal,ami ebben a topicban van, már alulmúlja a PF-et. Én biztos nem nézném tétlenül,hanem elkezdeném gyomirtózni a klón nickeket.

Re: nincs cím

#553875 Hathor Előzmény: #553860

Nekem egyelőre minden pluszban van 432-503között. Ha emelkedünk holnap tömetem magam tovább, ha nem holnap megyünk tovább (mert 5napot emelkedtünk egymás után), akkor később tömetem magam.

Sőt.. még fel is húzom a könyvet.

#553868 Janicroft Előzmény: #553860

Annak aki ezt a felfele kört ki tudja/tudta használni, kurvára mindegy hogy van-e mérleg vagy nincs, lásd Hathor példája...

#553862 pepe01 Előzmény: #553858

Szia

Örülök, hogy visszatértél a topikba.

Ex önéletrajzában külön fejezet lesz a Genyában és az E-starban kifejtett agitálása.

Elhiszem, hogy jó szándékból csinálja, talán már kicsit elvetette a sulykot :D

Tömőgépek ma alaposan be…

#553860 zeeh_

Tömőgépek ma alaposan be voltak járatva.

Libák még sorban állnak.

Komolyan nem értem azt,aki belevesz. Ezzel a hitellel nem oldódott meg semmi, az adósság nagyobb lett. Egy pozitívum,hogy most nem ment csődbe, kapott egy kis időt. Kertek alatt az október...

#553858 Hathor Előzmény: #553851

Mi a baj zotya?

52MFT forgalom volt a mai 9.87%os emelkedés mögött.

Kevés volt az emelkedés? Mi a baj?

Hagytunk napos szinten egy rést alattunk 478-500között, hetes gyertyán 498-500között rést.

500as szintet átvittük, múlt heti 428as szint után 540ig tudtunk ma elmenni.

Mindezt egy eső piac mellett tettük ma

Mi a baj ezzel? 3szoros készpénzállományt halmozott fel a cég előző hónaphoz képest, meg emelkedő árbevételt, ami előző hónaphoz képest 1/3dal több.

Indul a fűtés szezon. Kénytelenek lesznek fizetni a nemfizető adósok.

Sokan a papír végét várják, csak azt nem tudom miért? Jót lehet röhögni rajta? Élvezkedni?

Nem tudom.

Exnek sem tudom miért volt jó egy hétig 16órában linkelni a rossz híreket, még most is egész hétvégén a jó számok mellett, amire csak emelkedtünk 430tól 540ig.

Lehet, hogy nagyon sz@r minden, de mégis jöttünk 40%ot 365től.

#553853 Illuzio Előzmény: #553847

Ezek szerint,akkor te vagy a kis réti büdöske!Ez így még jobb.Akkor remélem,cédrus (nyugtató) már csak nevet rajtatok.A megmaradt pénzt meg másba fektette.

#553850 cédrus Előzmény: #553842

Nincs probléma, csak nem jött be. De ha megosztod, hogy mit vársz innen, annak nyilván sokan örülnének.

Azért elég szánalmas a f…

#553849 cédrus

Azért elég szánalmas a figura pf-en, aki a mai 46 pontra matyizik. Volt, hogy egy nap többet zuhant a részvény, mint amennyit most összesen ér, amikor még osztotta a kereskedési bölcseletet.

#553847 RFV PLAYER Előzmény: #553842

Ez a Muskátli nem talált,de most már bizonyos hogy te vagy a Klón,mert az avatarotok egyezik.

#553842 Illuzio Előzmény: #553840

Túl lőttek a célon.Ezt még ott sem sejtették.!Mi a probléma,Muskátli?Már nem akkora probléma a víz-visz hang?Szerintem most neked nem ez a legnagyobb problémád,de nyugodtan provokálj,értelmes gondolkodás helyett.

#553840 cédrus Előzmény: #553838

Egyelőre nem nagyon állt meg az esés ott,ahol jósoltad, valamint azt OTP-s történet se látszik nagyon jelenleg. Mi lett ezekkel?