a másik fele jobban érdekelne
mint staratégiai fontosságú cég más elbírálás alá esik
nézz bele a csődtv ide vonatkozó passzusába és a székesfehérvári szolgáltató storyba
Nem gondolnám, hogy Makra tudott a hitellehívásról,sztem már nincs benne a cég döntéshozói köreiben. De lehet tévedek.
Ha hallott róla, akkor valószínűleg ezért "támadta" be a céget, mert minél hamarabb meg szerette volna kapni az összeget. Sem egyik, sem másik verzió nem cáfolja, hogy ez egy kisstílű, a korábbi cégen megkeresett pénzeihez képest pitiáner művelet.
Évtizedes tapasztalatom nincs, de azért eddig nem nagyon láttam olyat, hogy erről hetek alatt döntenek. Ha vitatja a kötelezett a kötelezettségét, az hónapokra, akár évekre elhúzhatja az ügyet. Ebbe "belenyúlni" sztem nem lehet felülről, mert gondolom legfeljebb kifizeti a cég.
Szóval ezért "rettegni" a felszámolástól elég lufiszagú, persze sok minden megtörténhet, de a felszámolást akaróknak illene egy kicsit erősebb érvekkel előjönniük.
Mondjuk hmvshely egy kicsit más tészta a szememben, ott azért sztem lehet "mogyorózni", hogy alakuljak kicsit a fórum stílusához. Persze lehet, hogy a kapufa után ezt a szót is kisajátította valaki, de jobb nem jutott eszembe.
mi újság az alkalmazottjaikkal?
azok kaptak pénzt vagy rosszul dolgoztak?
és az enyémnek egy rész reggel azon el is ment...egy kisebb hétvégi élelmiszer bevásárlásra való haszon lett rajta....
Nem lehet, hogy azért nem kap pénzt, mert "jár neki szerinte", de E-Star szerint meg szarul teljesített, és nem jár?
Makra papa önkoris világításban utazik ezzel a cégével, csak nem trükközött valamit??
A világítás érezhető romlása nélkül (a technológiából adódó megtakarításon felül) még 30-40%-ot megtakarít..
Lupin úr szavaival élve, eléggé büdös :)
Vagy ha nem, akkor mindenhová ilyen világítást!!! Most! :)))
Dehogynem jött össze virtuálisan.
Másra sem tudott gondolni egész reggel.:-))
"Maga miért turkál mindig mások zsebében??"
Én csak a hazudozás miatt szólok. Az összeg nem érdekel.
Off, elnézést, de kihagyhatatlan. Majd száz évig kellett várnunk arra, hogy a pesti szlogen " az adóhivatal a seggünkbe is belenéz" egy derék adóellenőr áldozatot ?! / lehet, hogy nem is akkora/
nem ismerő fenekében hús vér valósággá váljék. Mindent meg lehet valósítani , csak vezetni kell a népet. A határ a csillagos ég.
"Felhagyott magánpraxisával az a gasztroenterológus doktornő, akire néhány hónapja 300 ezer forintos bírságot szabtak ki, miután „próbavásárlást” végeztek nála a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai. Mint az orvos az atv.hu-nak beszámolt róla, a két hölgy anya és lányaként mutatkozott be a magánrendelésen, és az idősebbik kérte, hogy sürgősen vizsgálja meg, mert véres a széklete, és attól tart, hogy ez végbéldaganat jele. „Megkérdeztem tőle, hogy a lánya előtt elvégezhetem-e az intim vizsgálatot, magyarul belenyúlhatok-e a fenekébe. Igennel válaszolt. Csak a vizsgálat után derült ki, hogy miért ragaszkodott ehhez: nem a lánya, hanem a kollégája nézte végig a történteket, mert kellett még egy tanú. Amikor elővették az igazolványukat, megfordult velem a világ, nem csak a bírság miatt, hanem, mert ilyen perverziót ritkán lát az ember” – fakadt ki a szakember, aki állítása szerint azért nem adott számlát, mert bár a számlatömböt mindig magával vitte az autójában, aznap azonban egy másik járművel érkezett a rendelésre. "
Makra gondolod nem hallott a hitel folyósításról?
és mégsem kapta meg ami jár neki szerinte
mint stratégiai jelentőségű cégről nehogy hamarabb döntsenek a beadványáról
az állami vagyonfelügyelő nem hangzik túl jól
Maga miért turkál mindig mások zsebében?? Ez okoz már csak örömöt az életben. Meg talán a képzeletbeli mogyorózás. Annyiszor emlegette, hogy biztosan nagyon vágyott rá, de nem jött össze csak virtuálisan (se) :)))
inkább arról mesélj milyen időtartamra nyújtotta Soós az alárendelt kölcsönt
Ennél többet nem tehetek.
Ha valami nagyon szúrja a szemem beírok, néha megírom a meglátásaim, ha valaki tudja értékelni, tegye, ha nem, nem. Ha valaki mesének gondolja, legyen a saját egyéni szociális problémája.
Én nem fogom itt még hétvégén is több száz hozzászólásban rágni a semmit.
Mindenkinek úgyis saját magának kell bizonyítania úgy gondolom.