Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a "hitel"

#553699 exmnbs1 Előzmény: #553697

mint staratégiai fontosságú cég más elbírálás alá esik

nézz bele a csődtv ide vonatkozó passzusába és a székesfehérvári szolgáltató storyba

#553697 Klón Előzmény: #553685

Nem gondolnám, hogy Makra tudott a hitellehívásról,sztem már nincs benne a cég döntéshozói köreiben. De lehet tévedek.

Ha hallott róla, akkor valószínűleg ezért "támadta" be a céget, mert minél hamarabb meg szerette volna kapni az összeget. Sem egyik, sem másik verzió nem cáfolja, hogy ez egy kisstílű, a korábbi cégen megkeresett pénzeihez képest pitiáner művelet.

Évtizedes tapasztalatom nincs, de azért eddig nem nagyon láttam olyat, hogy erről hetek alatt döntenek. Ha vitatja a kötelezett a kötelezettségét, az hónapokra, akár évekre elhúzhatja az ügyet. Ebbe "belenyúlni" sztem nem lehet felülről, mert gondolom legfeljebb kifizeti a cég.

Szóval ezért "rettegni" a felszámolástól elég lufiszagú, persze sok minden megtörténhet, de a felszámolást akaróknak illene egy kicsit erősebb érvekkel előjönniük.

Mondjuk hmvshely egy kicsit más tészta a szememben, ott azért sztem lehet "mogyorózni", hogy alakuljak kicsit a fórum stílusához. Persze lehet, hogy a kapufa után ezt a szót is kisajátította valaki, de jobb nem jutott eszembe.

#553695 exmnbs1 Előzmény: #553692

mi újság az alkalmazottjaikkal?

azok kaptak pénzt vagy rosszul dolgoztak?

Re: nincs cím

#553694 Euroman Előzmény: #553638

és az enyémnek egy rész reggel azon el is ment...egy kisebb hétvégi élelmiszer bevásárlásra való haszon lett rajta....

#553692 Dicsák Előzmény: #553685

Nem lehet, hogy azért nem kap pénzt, mert "jár neki szerinte", de E-Star szerint meg szarul teljesített, és nem jár?

Makra papa önkoris világításban utazik ezzel a cégével, csak nem trükközött valamit??

A világítás érezhető romlása nélkül (a technológiából adódó megtakarításon felül) még 30-40%-ot megtakarít..

Lupin úr szavaival élve, eléggé büdös :)

Vagy ha nem, akkor mindenhová ilyen világítást!!! Most! :)))

#553690 Sly-- Előzmény: #553684

Dehogynem jött össze virtuálisan.

Másra sem tudott gondolni egész reggel.:-))

#553689 Arsene Lupin Előzmény: #553684

"Maga miért turkál mindig mások zsebében??"

Én csak a hazudozás miatt szólok. Az összeg nem érdekel.

#553687 nemértem Előzmény: #553675

Off, elnézést, de kihagyhatatlan. Majd száz évig kellett várnunk arra, hogy a pesti szlogen " az adóhivatal a seggünkbe is belenéz" egy derék adóellenőr áldozatot ?! / lehet, hogy nem is akkora/

nem ismerő fenekében hús vér valósággá váljék. Mindent meg lehet valósítani , csak vezetni kell a népet. A határ a csillagos ég.

"Felhagyott magánpraxisával az a gasztroenterológus doktornő, akire néhány hónapja 300 ezer forintos bírságot szabtak ki, miután „próbavásárlást” végeztek nála a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai. Mint az orvos az atv.hu-nak beszámolt róla, a két hölgy anya és lányaként mutatkozott be a magánrendelésen, és az idősebbik kérte, hogy sürgősen vizsgálja meg, mert véres a széklete, és attól tart, hogy ez végbéldaganat jele. „Megkérdeztem tőle, hogy a lánya előtt elvégezhetem-e az intim vizsgálatot, magyarul belenyúlhatok-e a fenekébe. Igennel válaszolt. Csak a vizsgálat után derült ki, hogy miért ragaszkodott ehhez: nem a lánya, hanem a kollégája nézte végig a történteket, mert kellett még egy tanú. Amikor elővették az igazolványukat, megfordult velem a világ, nem csak a bírság miatt, hanem, mert ilyen perverziót ritkán lát az ember” – fakadt ki a szakember, aki állítása szerint azért nem adott számlát, mert bár a számlatömböt mindig magával vitte az autójában, aznap azonban egy másik járművel érkezett a rendelésre. "

#553685 exmnbs1 Előzmény: #553680

Makra gondolod nem hallott a hitel folyósításról?

és mégsem kapta meg ami jár neki szerinte

mint stratégiai jelentőségű cégről nehogy hamarabb döntsenek a beadványáról

az állami vagyonfelügyelő nem hangzik túl jól

#553684 Dicsák Előzmény: #553659

Maga miért turkál mindig mások zsebében?? Ez okoz már csak örömöt az életben. Meg talán a képzeletbeli mogyorózás. Annyiszor emlegette, hogy biztosan nagyon vágyott rá, de nem jött össze csak virtuálisan (se) :)))

#553683 exmnbs1 Előzmény: #553680

inkább arról mesélj milyen időtartamra nyújtotta Soós az alárendelt kölcsönt

#553682 Sly-- Előzmény: #553672

Ennél többet nem tehetek.

Ha valami nagyon szúrja a szemem beírok, néha megírom a meglátásaim, ha valaki tudja értékelni, tegye, ha nem, nem. Ha valaki mesének gondolja, legyen a saját egyéni szociális problémája.

Én nem fogom itt még hétvégén is több száz hozzászólásban rágni a semmit.

Mindenkinek úgyis saját magának kell bizonyítania úgy gondolom.