Re: Büdös a "hitel"
Klón Előzmény: #553685Nem gondolnám, hogy Makra tudott a hitellehívásról,sztem már nincs benne a cég döntéshozói köreiben. De lehet tévedek.
Ha hallott róla, akkor valószínűleg ezért "támadta" be a céget, mert minél hamarabb meg szerette volna kapni az összeget. Sem egyik, sem másik verzió nem cáfolja, hogy ez egy kisstílű, a korábbi cégen megkeresett pénzeihez képest pitiáner művelet.
Évtizedes tapasztalatom nincs, de azért eddig nem nagyon láttam olyat, hogy erről hetek alatt döntenek. Ha vitatja a kötelezett a kötelezettségét, az hónapokra, akár évekre elhúzhatja az ügyet. Ebbe "belenyúlni" sztem nem lehet felülről, mert gondolom legfeljebb kifizeti a cég.
Szóval ezért "rettegni" a felszámolástól elég lufiszagú, persze sok minden megtörténhet, de a felszámolást akaróknak illene egy kicsit erősebb érvekkel előjönniük.
Mondjuk hmvshely egy kicsit más tészta a szememben, ott azért sztem lehet "mogyorózni", hogy alakuljak kicsit a fórum stílusához. Persze lehet, hogy a kapufa után ezt a szót is kisajátította valaki, de jobb nem jutott eszembe.