Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a "hitel"

#553680 Klón Előzmény: #553409

Továbbra sem válaszoltál a nyilvánvaló logikai bukfencre: mikor és hogyan zárják a megnyitott, "haveroknak"kölcsönadott shortokat. Normál logika szerint 2 megoldás lehetséges:

a, piacon

b, a kölcsönadó ténylegesen eladja a pakkjait, s a másik oldalon(vételi oldalon) áll a "haver".

Első esetben az esésben legalább akkora forgalomnak kell, mint a "töméskor"---ez ténykérdés, hogy nem így volt.

Második esetben a megfeleltetésnél látszódna, hogy Soós befolyása csökkent.

Szóval továbbra is várom a tranzakció elméleti leírását, s ha lehet, ne a városi legendák számát szaporítsuk.

Igen, 490-ről vagyok benne. És nem vagyok ideges.

Makra pedig nem támad, hanem balf@szkodik. Egy céget felszámolással fenyegetni 10 millió ft-ért, aki-ami gazdaggá, milliárdossá tette-- minimum kisstílűség szerintem.

ettől az amatőr akciótol sztem nem illik betojnia egy tőzsdésnek.

Persze te tudod, mennyi feszültséget bírsz el.

Re: nincs cím

#553679 Arsene Lupin Előzmény: #553673

Arra gondol, amikor utólag "hűtött". Az is kamuszagú volt. 550 felett volt baromi lelkes, arra emlékszünk, és onnantól lett egyre idegesebb, ahogy mentünk lefele. Eltűntek a Pepe-karikatúrák, és lettem én egyre ellenszenvesebb.

#553675 nemértem Előzmény: #553670

Újabb morális faktum Vitriol bajtárstól. Nincs félrelépő szerető / aki ugye kurválkodás édes bűnébe esik / és nincs markecolós ringyó a kocsisoron, csak **** van. Punk tum. Meg nincs E-star 500 felett. Ennyi. Meg "kerályt" utálja, de mindig a győztest tiszteli benne. Na.

#553673 macika Előzmény: #553670

ha vissza keresné, akkor nagyon lebőgne

de látom megy a terelés tovább

mondjuk nem először

#553671 cédrus Előzmény: #553656

Továbbra sem értem, hogy kizárólag nyerő trade-ekkel, melyek 514 oldalon át futnak, miért ne lenne már most is bőven elég szabadidő

#553670 Arsene Lupin Előzmény: #553664

Nem érdekel a zsebe kamumedve. A füllentései miatt szóltam. Nem az összeg számít, hanem a tény.

Nincs kis k*rva és nagy k*rva, csak k*rva.

#553669 Sly-- Előzmény: #553659

Felőlem álnyálazhatja nyugodtan a kötéslistámat személyesen.

Nincs benne semmi titok. A tavalyi 514 A4-es oldal volt. Az idén sem lesz kevesebb. Nem tudta becsomagolni az erste, személyesen kellett átvennem. Egy nejlonzsákban nyomták a kezembe.:D

#553665 taresz Előzmény: #553625

Nem következtettem belőle semmire, de érdekes. Az, hogy nem volt rá reakció különösen. Egyébként mindegy is.

#553664 macika Előzmény: #553659

csak azt nem értem öregkorára miért kell mindig mások zsebében turkálnia ?

#553658 rbbj11 Előzmény: #553656

nekem sajnos nincs zsém a mai gladiátorjátékokra benevezni. Most épp nagyon bánom, h. cighez átpártoltam

#553656 Sly-- Előzmény: #553632

szintenként veszem és adom is

általában 6-8 pakkig szoktam elmenni vételben

hol kevesebb van, hol több

ma 3 pakkot zártam, azóta még nem vettem vissza azokat

majd nyugdíjas koromban, ha nagyon ráérek, írok egy könyvet a kereskedési technikámról