Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Büdös a "hitel"

rbbj11 Előzmény: #553359

- a céget egyetlen egyszer próbáltani menteni Soós, mikor berakott némi saját pénzt, azt is kölcsönként, aminek jó részét végelszámolásban úgyis visszakapja (v. más formában már kitalicskázta a cégből). Mi ezen a különös?? Senki nem állította, h. Soós célja a cég csődbe vitele volt, de attól még afelé robog a cég egy éve.

- Hogy látszani a tul. megfeleltetésnél, ha a cég 5%-a alatti pakkok vannak kölcsönadva???? Soós a saját csomagját is kölcsönadhatja, és mivel visszakapja (hisz az a lényege...), semmiféle bejelntési kötelezettséggel nem tartozik. De ha tartozna is, nem jelenti, oszt kész. Ennél a cégnél ez nem probléma, még az sem, ha BET és PSZÁF büntet. Itt ez már jó ideje nem gond.

Mikor zárnak?? Miért kéne ezt megtudnia bárkinek? Pl. zárhattak most, 550-es átlaggal. A shortoló megkapta a jutalékát, és a pénz magánszemélyeknél, cégvezetés közeli körökben landol. Persze ez mind csak elmélet.

- Ha 490-ről vagy benne, akkor ezért vagy olyan ideges, így megértem. Én azért szálltam ki, mert Makra támadása óta túl sok kiszámíthatatlan és ismeretlen tényező bukkant fel, ezért nem tudok már nagyságrendileg sem kockázatot becsülni.