köv héten majd lemászik, mi több, felfelé kell majd ugrania :)
köv héten majd lemászik, mi több, felfelé kell majd ugrania :)
persze, pont ennél a cégnél nem tudták.....és pont itt nincsenek bennfentesek. Hülyének nézel mindenkit itt????
nem írom le részletesen, h. lehet ezt gyakorlatban csinálni, nem fogom ezt egy fórumon részletezni. Azért én se vagyok hülye jogból....
Legyen elég annyi, h. én tudom, h. ez nem csak elméleti síkon megy, és sokan rendszeresen űzték, míg nem volt nyereségadó az árfolyamnyereségre Mo-on. Azóta már nem éri meg nyereséges cég esetében, csak ha menteni kell a vagyont.
Azért csak óvatosan, durva extrém sport ez. A medve is baromira okos volt, azóta is ott vinnyog a fa tetején.
Annyira gondolt, amennyi a cégnek van, illetve volt., tehát durván 100k-ra.
Ilyen logika mentén próbálták bemagyarázni itt néhányan, hogy az srv-eladás jó hír, mert megszűnik a pénz átfolyatása.
Nem akarok kivülről beleszólni, de lehet azért, mert nem tudták. Mert nincsenek vagy nagyon ügyesek a bennfentesek.
Persze lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé:-)
NA szerintem ez a gáz, hogy ezt komolyan gondolja valaki, hogy így zajlanak a dolgok.
Strómann kitől kér kölcsön megfelelő mennyiséget a shorthoz? Csak úgy a világba nem lehet ám shortolgatni. Ahhoz megfelelő mennyiségű, birtokolt papír kell...ki ad annyit kölcsön, amennyi Soós-nak van?
"miért tartja kizártnak, hogy 2-3 napig most limites emelkedés jöjjön"
Mert a háryjánosoknak csak a szája nagy. Össze fogják magukat f*sni az első visszaszórásnál. Az 500 fölött múltkor beragadtak akár kis veszteséggel is kimenekülnének.
Annyi esze egy kisbüfinek lehet, hogy végiggondolja, vajon miért nem téptek a könyvet a héten a bennfentesek, ha jön hétfőtől a rally.
a reszt csak mivel jó egy év óta mindenféle bejelentés ellenére nem fizették ki az eszközeit
már részletesen leírta ursi. Keresd vissza. De akkor is olvasó voltál már itt, így fura, mi több gáz, h. ennyire elsiklottál ilyen fontos dolog felett.
Tömören: strómannal megy, aki shortolta. Tehát az árfolyamesés valójában csak a cégnek veszteség, a cégtulajdonos magánszemélyeknek v. cégeknek nyereség.
Ez az elméleti lehetőség.
Akkor már csak reménykedni tudok, hogy minden non-profit lesz Mo-n!
Nem is értem, hogy mi értelme a profitnak!
Ex szerint az összeset vissza kellene küldeni a feladóknak!
egyáltalán nem elképzelhetetlen, de sztem ezt sose állította. Inkább arra célzott, h. kétséges ill. kétséges, h. a beugró profittal ki tud majd menekülni
az előállt helyzet miatt pedig az egyetlen profitos magyar lánycég megy a feladóhoz vissza lásd 2011-es mellékletben a Saphireral kapcsolatban leírtak nagy eséllyel
a gázt persze bekerülési áron kifizetik vagy az állami cég leírja veszteségbe, de az ekakinak nem marad üzleti lehetőség ( a gázt gondolom nem ő bányászta), mert a non profit az non profit...
egyébként meg ha ilyen pocsék üzlet miért nem sietősebb a kilépés önkorm buliból?
a szolgáltató lánycégek nagyrésze elvesztette a sajáttőkéjét és a többi meg 2011-es mérleget sem adott
Neked lehet, hogy jó, nekem nem.
Értelmetlen szófosás kezdődik, amikor ex vagy Lupin felhozza azokat a dolgokat, amelyek miatt büdös a cég. Ezerrel látszik, hogy kik fossák a szavakat, hogy ne a problémák legyenek az első oldalon, hanem valami zagyvaság...
Ha az enyém lenne az oldal, most tuti nagytakarításba kezdenék a felhasználók között, különben PF színvonal lesz itt is és nemcsak ebben a topicban...
értelmezésem szerint csődvédelem is csőd. Nem is beszélve arról, hogy szállítóktól v. kötvényesektől átütemezés v. részleges leírás végképp csőd, Gör.or. esetében is ilyen volt, és csődnek nevezték.
matgab azt mondta rendet tart :)