Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Önmagában a jelentés nem…

#553259 Kiss Zoltán

Önmagában a jelentés nem lehet rossz,már csak azért sem mivel a megjelenése után 2 perccel nem jelent meg cikk a PF-en "Na ebből sem lesz örömtánc" címmel"!!!

Re: nincs cím

#553258 Klón Előzmény: #553223

Ha gondolod, ezután ömlesztve válaszolok. Egyébként ki az a former, akire ennyire be vagy rágva? Én még nem láttam itt ilyen nevet, de lehet csak felületes voltam.

Ezt most komolyan kérdezem.

Büdös a "hitel"

#553257 Arsene Lupin

Mivel továbbra is állampolgári jogom hülyének lenni, leírom még egyszer: Büdös a hitel.

1. Egy normális bank nem ad hitelt auditált mérleggel nem rendelkező cégnek.

2. Egy rendes hitel lehívását nem halogatják hónapokig.

3. A lehívás tényét nem hallgatják el hetekig a részvényesek elől.

4. Egy életmentő hitel lehívása után nem mond le indoklás nélkül egy fb-tag, egyben az audit bizottság elnöke.

5. Egy életmentő hitel esetén egy 590-es felrángatás után nem esne vissza az árfolyam több, mint 20 százalékot, hanem menetelne tovább.

Úgyhogy ez a "hitel" számomra büdös, és én bizony hülyeségi jogomon arra tippelek, hogy itt a lengyel gyémánt orcátlan kiszervezése kezdődött el. A kötvényesek és részvényesek pedig nagy ívben le vannak sz*rva. Ez már nem az első pofátlan sumákság lenne a cég részéről.

De semmi vész, a Potfólión már gyűlnek a háryjánosok. Mindegyik ki fogja tépni a könyvet és 15 %-os felfüggesztés lesz. A shortosoknak konyec, és aki nem vesz, az lemarad, aztán majd zokoghat.

#553256 Kissherceg Előzmény: #553251

amennyire engem érdekel a e-star sztori, könnyen lehet. Én csak a háttér erőviszonyok miatt írom, ahogy anno a találkozón formernek is elmondtam, hogy SCS kishal, eszarral együtt, nincs elég politikai támogatása az életben maradáshoz. Ha tönkre akarják tenni sima ügy... Azonban bárki is veszi át, részvényesek kisemmizve, kötvényesek talán kapnak búcsú ajándékot.

#553255 Camilla2 Előzmény: #553253

Igen ,de tudod általában a biróság ( és mindenki ) előtt mind a 2 fél hazudik :-)

#553254 Klón Előzmény: #553248

Ne légy már naiv.

Persze, hogy erre hivatkoznak. lézernek ez 2011-ben tűnt fel, miután jól végigszolgáltattak nekik 5 évet. Vajon ki írta alá 2006-ban azt a szerződést?Ki nézte végig 5 évig, hogy "ráfaragtatták"? Ha nem látta, akkor azért, ha látta azért alkalmatlan....

Hogy nincs megtakaritásuk? Persze. 20-30-50% megtakarítást szoktak az ilyen cégek igérni, csakhogy naturáliákban, magyarul elfogyasztott gázban, szénben, kilojuoule-ban stb. Ha közben 60-80%-kal emelkedik az energiahordozók ára, akkor"joggal"(?) verik a palávert a tisztelt értünk aggódók, hogy"lám, hogy át lettünk cseszve, 20%-kal többet fizetünk, mint előtte" Ja, hogy a szerződés nélkül meg 80-nal fizetne többet, azt már nem teszi hozzá.

#553253 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553248

Csak, hogy erre csak addig hívatkozhattak volna, amíg a fizetési határidő le nem jár. Érdekes, sokáig semmi bajuk nem volt ugye...(mindenki tudja hogy ez kamu, sok önkormányzat egyébként tényleg nem tud miből fizetni, és ez sok esetben nem is az ő hibájuk, dőlni fog az egész rendszer, októbertől nézzétek a híreket..., nem az E-kaki lesz az egyetlen aki nem fog szolgáltatni). Tényleg mi van E.ON vissza pillanat történettel?

#553249 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553243

Ezt én is írtam, törvényt 1 nap alatt lehet kishazánkban elfogadni ugye. Ezért az E-kakinak baromi gyorsan rendezni kell a történetet. Dolgozzon Viktor, és a sok önkormányzati képviselő társadalmi érdekből nonprofite ( de inkább ne...),

#553248 Camilla2 Előzmény: #553241

Egyet azért ne felejtsetek el ... a sok önkormányzati nem fizetés mögött az önkormányzatok feltételezése szerinti túlszámlázás van,illetve utólag derült ki,hogy semmiféle megtakaritásuk nincs,ellentétben azzal,amire ők szerződtek a starral..... az igazságot mi sem tudjuk,vagy kiderül,vagy nem ...,de az önkormányzatok erre hivatkozva nem fizetnek..

#553247 Dicsák Előzmény: #553243

Visszatérnek a régi idők! Be a téjeszcsébe! Aztán a téjeszcsé elnök meg hazavisz mindent :)

Ex nyugi!Ha rád hallgatt…

#553245 Kiss Zoltán

Ex nyugi!Ha rád hallgattam volna akkor megmerném nézni az egyenleg közlöm.De most úgy néz ki

egyenlőre nem lesz csőd,és ha másnak ez a véleménye ám legyen-szombat van:)

#553244 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553231

Nem bizony! mert akkor nem lenne csődvédelem, csak szimplán csőd!

Ha csődvédelmet kér egy cég, akkor másnap már vége is, mindenki mehet amerre lát?

#553243 Spade Előzmény: #553237

hát elég nehéz a szitu, mert hiába van az ekaki kezében a sok eszköz jöhet olyan tv pl. h moratoriumi/fűtési idő alatt megegyezés hiányában is kötelező szolgáltatni nonprofit alapon társadalmi érdekből, oszt akkor tényleg reszeltek az üzleti modellnek

#553242 exmnbs1 Előzmény: #553237

amint leírtad fűteni nem fog hanem felmondja a szerződést

EOS pedig állítólag szeret fűteni

így vagy hideg lesz arra vagy nem

#553239 Kissherceg Előzmény: #553237

sztm a közgép nem foglalkozik E-vel, egy vasútrendelésen többet kaszál, mint a cég volt fénykorában... Vannak más érdeklődők, de nem a Közgép a sátán...