Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#553238 Dicsák Előzmény: #553233

Maguktól is becsődöltek volna, cirkusz nélkül.

Én a cirkuszra gondoltam.

Habár a cirkusz az jó, sok egyedi visitort is vonz :)

Na kész a leves, kellett bele még 3dl víz, mert tényleg elsóztam.

#553237 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553226

Ezt a Közgép,zsarolósdit nem értem..... Egyébként a gyengébbek kedvéért még1szer ugye,.. az E-kaki nem zsarol, szeretné ha nagyon nemzeti nagyon izé önkormányzatok kifizetnék neki ami jár! (tudom, hogy ez manapság furcsa ugye de ez van,)

Kíváncsi lennék ha a sok önkormányzati képviselő nem kapná meg hónapokig, évekig a járandóságaikat (ami egyébként ezért a "munkáért" nem is jár ugye)akkor mi lenne...

#553236 exmnbs1 Előzmény: #553234

ezt remélem magadnak írtad

mert személyeskedéseidn kívül mást még nem igen írtál ide

#553234 Dicsák Előzmény: #553230

Szerintem is a papírral kellene foglalkozni.

De az nem megy úgy, hogy "egyszavasokkal" keresztbe tüzelnek mindent.

Talán a csőd után megnyugvás lesz :)

#553233 Kissherceg Előzmény: #553232

sorold fel a topikokat légyszives és írd oda kérlek az adott részvény 2 éves teljesítményét :)

#553232 Dicsák Előzmény: #553227

Az meg cseppet sem érdekes, hogy ahol megjelenik, az a topik szétcsesződik.. színvonal a nulla alá csökken.

#553230 Kissherceg Előzmény: #553227

ha cukkoljátok egy idő után bekattan, de mindenki szokott ilyet. Mondjuk azt értékelném, ha hosszabb hozzászólások születnének és nem mennyiség volna, de már feladtam terveimet...

Engem nem érdekel ki kicsoda, még akkor se ha kitiltott jött vissza más névvel, de csak a papírral kellene foglalkozni. Mondjuk gondolom, hogy nem mindenki former :)

#553228 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553223

Na ja! Döntsétek már el vazzeg melyikünk a former! A Nyeretlen Kétévest is leírta ugye.. akkor éppen én voltam a former....!

Valszeg nem lesz októberben E-kaki csőd (vagy megegyezik a kötvényesekkel, vagy csődvédelmet kér, vagy fizet), evvel meg kell barátkozni, oszt jó napot.

#553227 Dicsák Előzmény: #553221

Köszönjük.

Amit művel beteges.

Itt mindenki Former, és mindenki bennfentes, aki nem a csődöt látja.

#553223 exmnbs1 Előzmény: #553204

former szokott így pontokban válaszolgatni

szóval a kv gazdája aki a MANCS szerint az otp és az AEGON azért csökkentette a rveit mert jegyezni akarnak?

#553221 Kissherceg Előzmény: #553214

az összes cég amit kikezdett kb csődbe ment vagy esett az árfolyama 95 százalékot. Néhány köszönömöt megérdemelne, de erre nem képesek a sértődött emberek...

50% emelkedéssel pedig cukkolni szerintem elég kínos úgy, hogy a papír még mindig bő 95% esés alatt van... és sejtésem szerint a klónok egyike se tud jobb hozamot mutatni a papíron, mint ex. Persze neki 0 a hozama, mert sose vesz ilyen junkie papírokat, sztm max kötvényezik vagy bluekat tradelget... Itt a 0 hozamnak sokan örülnének...

#553220 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553217

Ez hülyeség (de sokat elmond egy emberről ugye), tudod én hány kéretlen üzenetet kapok, oszt mégsem mutogatom senkinek...