mondja az aki leír valamit és odaírta hogy nem ő mondta
mondja az aki leír valamit és odaírta hogy nem ő mondta
Ilyet tudok gépelni én is.
Ezt kivel találtátok ki? Nagy baj lehet a ledumával, ha a megbízóiddal már ilyenre vetemedtek.. :)
A hazugság komcsi, meg a tripper. Jézusom, szegény ország...
"2012.08.30 21:05 Dicsák Hitel
Már lehívták a lengyel pénzt, aznap, amikor megugrott +13%-ot. Közzé tenni nem fogják vszínű, hanem inkább a RESZ kifizetésről lesz hír. Csak sikerült végül, mégsem volt elég jó a gáncsoló. (De nem én mondtam!) Üdv"
Milyen levél?
Szkenneld már be azt a levelet. A hazugság nem szép dolog - komcsi taktika.
"Max jöhet Lupin féle einstand (persze egy normális országban az nem mehetne ugye)."
Egyetlen önkormányzat sem fogja megengedni, hogy a fűtéssel zsarolják. Normális országban nem így lenne, de ott meg Csabika már a sitten ülne.
a kis 24-i eseményekről szóló 30-án keltezett levelcskédről beszélek
ők vitték magukat a túlterjeszkedéssel
kv fizetést meg majd te állod?
Pfff :D
Na az meg.. Az csak azt tudja megállapítani, hogy mennyi jutalmat kapjanak év végén :D
majd a pszáf megállapítja a leveleddel kapcsolatban ki is a hiteltelen
majd a pszáf megállapítja a leveleddel kapcsolatban ki is a hiteltelen
Ennek örülnél mi? Hátha csak sikerülne csődbe vinni, "objektív" nőszemély.
Már rég hiteledet vesztetted itt megkeseredett emberke...
Az hogy "elfelejtenek fizetni" az nem szerződésszegés? Mennyi is a fizetési határidő? Az önkorik már rég meghaladták ezt ugye,(ráadásul többségük nem is panaszkodott a "szolgáltatás szinvonalára") simán felmondják ezeket a következő két hétben, oszt jó napot.
Egyébként most 1-2 hétig (vagy tovább) amúgy sem kell majd nagyon fűteni..
De most már lépek mert nem akartam ma evvel foglalkozni ugye.
ha nem szolgáltatnak felmondásig az szerződésszegés
a felmondás hány napos?
Hidd el, okt 15 -ig mindenhol felmondják a szerződést (fűtést meg sem kezdik, bár ezt eddig is tudtam ugye), ahol nincs fizetési hajlandóság (némely önkori olyan pofátlan, hogy nem is válaszol az E-kakinak) .
Max jöhet Lupin féle einstand (persze egy normális országban az nem mehetne ugye).
Egy biztos, sok helyen sokak fognak fázni hamarosan....