Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#553100 Arsene Lupin Előzmény: #553067

"Én alapvetően ugrom Ex és Arsene véleményét, válaszolni sem fogok rájuk."

Füllentés. Ha ugorja, honnan tudja.

"Azt kell tudni a dologról, hogy minél később száll be az ember, annál jobban fáj a lemaradás."

Beragadt spekik olcsó, porszívóügynök szintű dumája.

Konzílium

#553099 Arsene Lupin

"Arra a kérdésre, hogy ha minden kötél szakad, reális opció-e a végelszámolás vagy a csődvédelem kérése, a vezérigazgató elmondta, a végelszámolás semmiképpen sem célja a társaság vezetésének."

Azért itt nem arról szól a orvosi konzílium, hogy a beteg kicsattan az egészségtől, hanem, hogy milyen életmentő műtéteket kell azonnal végrehajtani. A lengyel szervkereskedők pedig már a folyosón várakoznak a hűtőládával.

Re: Flash report

#553098 Arsene Lupin Előzmény: #553061

"Al online mogyorózása lesz : piszkavassal

kellett a papának csöcsörésznie ))))"

A mogyorózás egy szexuálisan túlfűtött nőszemély vágyakozása csupán, sosem képezte megállapodás tárgyát. Az 550 felett beragadt mohó mackó meg ne egy nő háta mögül szóljon be időnként.

#553094 cédrus Előzmény: #553093

Válaszolni megint nem sikerült, csak a rizsa jön. Kitörés vagy kitömés? Hétfőre? De ne öt óra után, ahogy szoktad....vagy még inkább 3 nap múlva.

#553091 cédrus Előzmény: #553090

ja meg egy vesztő trade sem ártana, sly barátnőddel együtt

Ő eddig az egyetlen, akinek sikerült még Lupinnél is nagyobb arcot villantania. Pedig az nem könnyű, de hiába, a villantás olyan női dolog, mégiscsak.

#553088 macika Előzmény: #553083

tipikusan s mentálisan roncs emberek szövege ez

szád is rángatózik közben remélem ))

bakter )

Re: estar08

#553087 Protein Előzmény: #553085

A cég helyzete súlyos, de idén nem adják le a rendszámot ez egyre világosabban látszik. A piac is ezt kezdi egyébként árazni.

Amúgy ex én komolyan nem értem a papírhoz való hozzáállásodat. Két napja még az újabb negatív EBITDA-s hónappal és a tovább apadó kp-val riogattál. Két hete a szintén mínusz EBITDA-s q3-mal. Most megint más tamtamot versz mintha mi sem történt volna.

Most megyek hunyni. Holnap nekem koránkelés és húzós nap.

#553084 exmnbs1 Előzmény: #553082

"Az önkormányzat akkori tájékoztatása szerint a cég felhalmozott adósságai miatt veszélybe került a szolgáltatás."

"igen jelentős szállítói tartozásai keletkeztek, amelyeket a további működés

biztosítása érdekében ki kell, ki kellett egyenlítenie."

#553083 cédrus Előzmény: #553065

Most Lupin vagyok, vagy az, aki izgul, fél és kitömik?

Amúgy szokásos szar...mint a chatjaid, le is nyíl, fel is nyíl, hogy utólag bele tud magyarázni, hogy igazad volt. Első beírás Lupinnak: jön a nagy fel a mogyorózással, második nekem (Lupinnak, ugye, hiszen klón vagyok), hogy majd kitömnek. (Tehát veszek, de mégse lesz benne nagy fel.) Most kitörés lesz, vagy kitömés? Hathor tippelt, Lupin tippelt, mindenki tippel, csak te lököd a kétértelmű lószart, mint mindig.

Írd inkább 40+-os fejjel,20 éve a tőzsdén, hogy nyamika...csak kicsit b u z i s, elárulom.

#553080 Protein Előzmény: #553076

Eddig sajnos majdnem ez volt a képlet.

Még egy hónap a fűtési szezonig. Érdekes fejlemények lesznek.

#553079 exmnbs1 Előzmény: #553077

látom nem tárgyalsz velem(((((((

csődegyezség, felszámolási kérelem, bírósági EON feljelentés, nincs mérleg,....

resz eszköz vételről egy mukk sem, belengetve hogy szállítók nem fizetés esetén nem garantálják a rendelkezésre állást

világosan leírva, hogy az okt kv-ek fedezete nem áll rendelkezésre

és az önkormi balhé a ráadás

menekülő vezetők, lelépő alapok

#553077 Hathor Előzmény: #553071

Elmonodod miért vagy ilyen feszült?

Miért idegeskedsz? Mert feljött 50%ot a papír az aljtól és még nem vettél? 10Fton szeretnél venni? Nem bántásból, de dühkitörés kerülget téged valamiért.

Jó hogy belinkelted azt a napis cikket, akkor kiszedem belőle minek lehet örülni még.

Szóval: számok ezer euroban kifejezve

Árbevétel: juli: 3380 augusztus: 4286

Brutto fedezet: juli: 1064 augusztus: 1169

Negatív után pozitív EBITDA

Készpénz állomány! : juli: 2100 augusztus: 6300

A napokban az volt a rinya tárgya nálad is, hogy már a készpénzállomány nulla, és mekkora baj kifizetni a cégnek 10MFT-ot a GREP Zrt-nek..

meg felszámolják a céget 10MFT tartozás miatt.. huu

most ez látom nem érdekes.. most más az érdekes, a matuzsálem cikkek.

Lehet itt szapulni a dolgokat, de minek és minek?

Szerinted csőd van, vagy az lesz. Menj vegyél MOLt, az ment ma 8%ot, ott nem lesz csőd.

Sziasztok!

estar08

#553076 Protein

Az augusztusi jelentés ezúttal nem volt unalmas jelentés.

A fő hír a hitel lehívása, ami miatt ahogy olvasom itt többen két percenként tökön szúrják magukat.

Az augusztusi EBITDA két hónap tán végre pozitív, így úgy tűnik két negatív hónappal megússzuk az évet. A tervek szerint jövőre már egy negatív hónap sem lesz, persze ezt még befolyásolhatják a szerződésbontások is.

És itt el is kezdem a régi mantrát. Idén már nem lesz ingyen fűtés egy önkoris oviban és kórházban sem. Ha a cég a 2014-es kötvényre fel akar készülni - márpedig ez a szándék - akkor semmi ballaszt nem fér bele.

Az októberi armageddon amúgy hiú ábránd.